loteria

'Euromillones' deixa un nou milionari a Espanya i ja se sap on

El pot acumulat del primer premi per al proper sorteig és de 127 milions d'euros

Centenars de milions de persones somien cada dia convertir-se en un dels guanyadors de l'Euromillones. L'estadística diu que si participes en aquest joc tens una possibilitat d'entre 76 milions de guanyar. Però de tant en tant passa el miracle, i aquest cop ha tocat a Espanya.

Al sorteig d'aquest dimarts, 30 d'agost, un espanyol ha resultat premiat amb un milió d'euros gràcies al codi d'El Millón. Aquesta variant ofereix la possibilitat d'emportar-se un milió a casa de cop. Això és el que ha passat amb aquest afortunat, que va validar el seu cupó a Ólvega, Sòria.

El cupó de l'encertant del Millón ha estat validada a l'Administració de Loteries núm. 1 d'Ólvega (Sòria). Es tracta d'una administració situada a la direcció de La Solana, 3 d'aquesta localitat soriana. L'encertant podrà ara reclamar els diners i anar pensant en què els gastarà.

Dues persones comprant loteria
El premiat va comprar el cupó a Ólvega (Soria) | Europa Press

La combinació guanyadora de l'Euromillones

L'Euromillones és la loteria més popular amb 9 països participants i una base potencial de 200 milions de jugadors. Els suculents premis van des dels 17 milions fins als 190 milions. El màxim premi només s'ha repartit tres vegades, i una va ser a Espanya, amb una encertant de Las Palmas de Gran Canària.

Per obtenir el primer premi cal encertar els cinc números de la combinació guanyadora, més dues estrelles. Al sorteig de l'Euromillones d'aquest dimarts no hi ha hagut encertants de la Primera Categoria. A Espanya hi ha cinc encertants de la Tercera Categoria (cinc números i 0 estrelles).

Els encertants de la Tercera Categoria s'emporten un premi de 9.119 euros cadascun. Els números premiats aquest dimarts 30 d'agost han estat 4, 6, 10, 15, 19, i les estrelles 1, 4. En el proper sorteig hi ha un pot acumulat de 127 milions d'euros per a l'encertant de la Primera Categoria.

Guanyador d'El Millón a Espanya

El Millón de l'Euromillones consisteix a assignar un codi de tres lletres i cinc números a les apostes senzilles del sorteig. Els codis són elegits automàticament pel sistema, que assigna un codi a cada resguard. A les apostes múltiples hi ha un codi per a cada aposta. El codi assignat a cada aposta és únic per a cada sorteig d'El Millón, de manera que no hi pot haver més d'una aposta amb el mateix codi. Hi ha una única categoria de premis de milió d'euros per al codi premiat. Per tant, només hi pot haver un encertant per sorteig.

Al sorteig d'aquest dimarts 30 d'agost, va sortir premiat el codi amb la combinació GPT62860. La fortuna va voler que el premi recaigués al comprador d'un cupó de l'administració d'Ólvega, a Sòria. Aquest espanyol, amb el codi guanyador, serà premiat amb un milió d'euros.

Un altre guanyador a Espanya

La sort ha tornat a caure al nostre país, després que divendres un altre espanyol fos agraciat amb El Millón. El divendres 26 d'agost no va haver-hi encertants de la Primera Categoria, però sí un de la Segona Categoria. La butlleta va ser validada a l'administració número 7 de Torrelavega, Cantàbria.

La butlleta encertant d'El Millón va ser validada a l'Administració número 5 de Morón de la Frontera, a Sevilla. La combinació guanyadora del codi d'El Millón de divendres passat va ser GPD43912. El Millón ha caigut per segona vegada consecutiva al nostre país, on ja hi ha dos nous milionaris.

L'Euromillones no té un premi fix i es va acumulant cada cop que no hi ha un encertant. El mínim sempre són 17 milions d'euros i el proper sorteig ja té un acumulat de 127 milions. Si vostè ha resultat premiat, pot cobrar en qualsevol punt de venda oficial o de manera en línia.