▶️ DIRECTE 10:00h:

El govern explica com seran els ajuts a les empreses, autònoms i treballadors afectats per ERTO's.

L'Euromillones reparteix dos premis milionaris a Catalunya la Nit de Nadal

Un premi ha anat a parar a Blanes i l'altre a Terrassa

Una clienta mirant els números de la rifa de Nadal aquest en una administració de loteria de Girona. (20 de desembre del 2016)
La sort ha premiat dos municipis catalans aquesta passada Nit de Nadal | Catalunya Diari

La sort ha arribat de nou a dos municipis catalans després que el sorteig de l'Euromillones de la Nit de Nadal hagi repartit dos premis milionarisBlanes, la Selva i Terrassa, al Vallès Occidental, han estat els afortunats. 

A Blanes, el premi ha anat a parar a un únic encertant de segona categoria (5+1) que ha guanyat 958.335,20 euros, segons recull 'El Caso'. El guanyador ha pogut segellar el seu número al despatx receptor número 33.475 situat a l'avinguda dels Pavos, 13 de Blanes. La combinació guanyadora de l'Euromillones de la Nit de Nadal ha estat 3-11-13-14-47. En el sorteig no hi ha hagut cap encertant de primera categoria.

El premi d'El Millón' arriba a Terrassa

Aquest 24 s'ha repartit un altre premi a Catalunya i en aquesta ocasió ha anat a parar a Terrassa, al Vallès Occidental. La combinació premiada ha estat BHR 18.524 i el guanyador o guanyadora s'ha endut un milió d'euros. La butlleta d'El Millón' premiada ha estat validada a l'administració de loteria número 24, situada a la Rambla de Francesc Macià, 106.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari