Eva Amaral en una fotografia d'un àlbum

Eva Amaral plora la pèrdua de la seva tieta: «Els seus ulls s'han apagat»

La cantant ha anunciat la defunció de la seva tieta a Instagram amb un text preciós

Un dels reptes més difícils de la vida és acomiadar-nos d'un èsser estimat. Es tracta d'un moment tan difícil que el dolor perdura en el temps més de què s'espera i costa seguir endavant. L'únic consol és que ens quedaran els records i els moments viscuts i això és justament el que vol viure en aquest moment Eva Amaral, que plora la pèrdua de la seva tieta Lolín.

La tendra imatge d'Eva Amaral al costat de la seva tieta Lolín

La cantant saragossana ha compartit a les seves xarxes socials una fotografia en què apareix al costat d'una senyora d'avançada edat, la seva tieta Lolín. En la fotografia que ha pujat Eva podem veure com la cantant dabraça a la seva tieta mentre ella la mira amb una mirada tendra i plena d'afecte. Una imatge molt bonica que demostra l'amor inmens que sentien l'una per l'altra.

Eva Amaral té una capacitat extraordinària per a expressar sentiments amb paraules i en un dels moments més durs, les paraules també han estat aquí per a la seva tieta Lolín. «Els ulls de la meva tieta Lolín eren un far que pentinava l'horitzó. Ulls de vida, d'amor, d'alegria, de noblesa... Ara s'han apagat però la seva llum continuarà brillant en el record de tots els seus com un estel», ha publicat Eva en el seu compte d''Instagram'.

Les mostres d'afecte cap a Eva Amaral han estat nombroses després de veure la publicació i cantants com Rozalén o Vega li han fet arribar els seus missatges de condol. «En el teu horitzó sempre il·luminant-te. Abraçada», ha escrit la també cantant Vanesa Martín.