Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Marc Ribas.

Un concursant de Joc de Cartes esclata contra el programa de Marc Ribas: «Telebasura»

Gerard Riera, propietari de Los Banys de Tortosa, explica com va ser la seva experiència al programa: «S'ha maltractat la meva persona, les meves terres i el meu ofici»

Fa unes setmanes, els espectadors de 'Joc de Cartes' eren testimonis d'un episodi poc afortunat al programa. Ens hem de remuntar a la setmana passada, quan el programa de Marc Ribas va anar fins les Terres de l'Ebre per a trobar-hi el millor restaurant informal de la zona. 

Va ser al restaurant Los Banys, de Tortosa, on va saltar tot pels aires. I és que allà, els concursants hi van arribar a afirmar que un dels plats que havien servit estava, ja no mal fet, sinó en mal estat. 

En aquest cas, a l'hora de valorar el menjar, una de les concursants va demanar un entrecot, amb la mala sort que el tros de carn va resultar estar en mal estat. Marc Ribas va estar d'acord amb l'afirmació de la concursant, i va afegir que «Ostres. Aquesta carn està al límit, eh. Aquesta carn no està bé, uau». Arran d'això, la reacció que va tenir no va ser gens bona i va deixar anar comentaris força despectius.

Gerard Riera, propietari de Los Banys de Tortosa.
Gerard Riera, de Los Banys de Tortosa, explica què va viure al programa de Marc Ribas. | TV3

Així, doncs, el restaurant va quedar en evidència davant de molts dels espectadors de TV3. Per això, ara s'ha vist amb la necessitat de justificar-se pel seu comportament. Així, ha publicat un vídeo a Twitter on es disculpava amb tots els televidents que es poguessin haver sentit ofesos pel que va dir, víctima d'un enuig terrible. I és que sap que no va actuar gens bé. 

«Estic enfadat, ens han maltractat»

Però, això no és tot el que ha dit Gerard Riera, el propietari de Los Banys. Ha afirmat que es tracta d'un programa «telebasura». Continua explicant que a mesura que les imatges avançaven, ja se sentia «una mica cohibit» i que juntament amb les imatges, a l'hora de l'edició van escollir els moments en què feia els seus comentaris «més agressius». Segons el vídeo, ha afegit que ell no és la classe de persona que sembla al programa, i ha tornat a disculpar-se.

A més a més, ha assegurat que els productes del seu restaurant no estan en mal estat, i ha convidat a qualsevol que ho dubti al seu restaurant a comprovar-ho. Finalment, defensa que està enfadat amb el programa no només per maltractar-lo a ell, sinó també a les seves terres.

«Estic una mica enfadat amb el programa, ens han maltractat a les Terres de l'Ebre i especialment a Tortosa. No hi estic d'acord, aquí baix tenim molt bona gastronomia. Per aquí no hi passo. S'ha maltractat la meva persona, les meves terres i el meu ofici», deia. 

Imatge de Marc Ribas al restaurant Los Banys, de Tortosa.
Marc Ribas i els altres concursants no van estar de sort a Los Banys: els va tocar un entrecot en mal estat. | TV3

Tot plegat, sembla que el propietari està molt descontent amb el tracte rebut per part del programa. A més a més, no és el primer que es queixa sobre el muntatge que fan als programes d'aquesta mena. I és que no fa gaire també apareixien queixes per com es fa el programa de TVEMasterChef

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp