El festival Reus Teatre Musical es consolida amb èxit d'espectadors

L'any 2019 ampliarà la seva programació amb un dia més de funció

Més de 300 persones van passar aquest cap de setmana pel festival Reus Teatre Musical (RTM), que es va dur a terme del 9 a l'11 de novembre al Bravium Teatre de Reus. El nombre d'espectadors  va créixer un 5% en relació a l'edició de l'any passat  i des de l'organització preveuen afegir un dia més al RTM de cara l'any vinent.

Més de 300 persones passen pel RTM

La cinquena edició del festival Reus Teatre Musical (RTM) va acabar amb èxit d'afluència de públic. Durant tres dies el Bravium Teatre es va omplir d'espectadors que van gaudir de les tres obres de teatre musical que s'hi van representar. Més de 300 persones van passar durant el cap de setmana per les instal·lacions del teatre, per veure els espectacles de petit format del festival.

Representació de 'Ventures i desventures d'una artista de musicals' al Festival RTM 2018
Representació de 'Ventures i desventures d'una artista de musicals' al Festival RTM 2018 | Cedida

 

El Festival Reus Teatre Musical es consolida

Des de l'equip de Les Artistes Locals —organitzadores del festival—, es mostren molt satisfetes en veure que el RTM es va consolidant en el panorama del teatre musical. Tres espectacles es van representar durant els tres dies de festival, en una edició on els espectadors han crescut considerablement. L'aposta de relacionar el RTM amb la ruta gastronòmica del Ganxet Pintxo,  ha fet que l'afluència de públic augmentés.

Tres representacions que van entusiasmar al públic

El festival es va iniciar amb la representació en solitari de Rita Barber amb,  'Ventures i desventures d'una actriu de musicals' que va inaugurar el festival RTM. Dissabte 10, els assistents al Teatre Bravium van gaudir de l'actuació de Joan Vázquez interpretant  'Paquito Forever'.  Finalment l'obra 'Tot el que no ens vam dir' tancava la cinquena edició del festival Reus Teatre Musical, amb una bona acollida del públic.

Representació de 'Paquito Forever' al Festival RTM 2018
Representació de 'Paquito Forever' al Festival RTM 2018 | Cedida

 

Un dia més i més activitats al RTM 2019

De cara a l'edició de l'any 2019 del festival Reus Teatre Musical, disposarà d'un dia més de representacions fent que duri quatre dies, el festival. En aquesta línia, s'afegirà una obra teatral més de petit format.  A més, s'organitzaran més activitats diverses per acabar de completar el festival. El RTM del 2019 es durà a terme del 14 al 17 de novembre, i el col·lectiu de Les Artistes Locals ja treballa per recollir les propostes i possibles millores per la sisena edició.