Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Moltes persones esperant en la cua d'un aeroport

Una experta en viatges avisa: el que no s'ha de fer mai a l'aeroport

Tingues en compte els consells d'aquesta 'tiktoker' per no tenir problemes

Viatjar és una de les activitats que més agrada. Ja sigui per feina o per lleure, cada vegada són més les persones que han trepitjat l'aeroport amb l'objectiu de conèixer altres destinacions fora del país. En aquest sentit, també cal multiplicar les alertes.

I una de les coses que cal tenir en compte és que l'aeroport mai és un lloc senzill per als turistes. De manera general, és normal veure persones perdudes, pendents de tornar i que es poden arribar a oblidar els seus objectes personals, sobretot, quan van carregats.

Aquest tipus de problemes, units en no saber què fer durant el control o el fet de no sol·licitar la informació adequada al taulell, no és una cosa que només et pugui passar si no viatges amb regularitat. I és que també podria passar fins i tot als que estan habituats a fer-ho.

Una 'tiktoker' comparteix el que mai has de fer a l'aeroport

Un bon exemple el podràs trobar a la protagonista d'aquesta història. Es tracta de la 'tiktoker' Marta Travels, més coneguda com a @imartatravels a la xarxa social. Compta amb un dels perfils més famosos d'Espanya sobre viatges, però també es pot equivocar.

Marta és una de les viatgeres més experimentades, però ha demostrat que la confusió pot arribar a qualsevol. Sobretot, en un lloc tan estressant com és l'aeroport. En aquest cas, no ha dubtat a compartir amb els seus seguidors una cosa curiosa que li ha passat.

Muntatge de dos avis en un aeroport i una rodona amb un avió
Tenir en compte les normes és imprescindible abans de viatjar | Getty Images

Així, la 'tiktoker' ha explicat allò que no s'ha de fer mai per no tenir problemes a l'aeroport. I ho ha fet després que li hagi passat a ella mateixa. Aquest descobriment, per tant, el comparteix des de la pròpia experiència.

Què li va passar a Marta Travels?

Després de tenir un error que podria passar a qualsevol, la 'influencer' no va trigar a compartir-ho amb tots els seus seguidors. A més, també va decidir posar-los en context de la situació. La història comença abans d'accedir al control de seguretat.

En aquest punt, Marta es va adonar que hi havia una maleta sense amo abandonada en un racó. Tot seguit, va decidir trucar a la policia. Tot i això, la cosa es va posar una mica tensa quan va decidir aixecar la maleta per mostrar a l'agent que estava perduda.

En aquell moment, el policia li va preguntar qui l'havia tocada i la 'influencer' va caure en el seu error. Tot i això, per sort per a ella i per a la resta dels viatgers, la propietària no va trigar a aparèixer reclamant la maleta com a seva. Per tant, tot va quedar en un ensurt.

Això és el que li va dir la policia

Aquesta història, però, li va servir a la 'influencer' per compartir el consell que li va donar el mateix policia. D'aquesta manera, en un vídeo, els va explicar als seus seguidors que el policia li va dir: «No toquis mai res que no sigui teu i, sobretot, abans de passar el control».

A més a més, l'agent li va indicar que «no saps mai què pot portar». L'advertiment va ser el següent: «En cas que tu ho toquis, encara que no sigui teu i ho facis amb bona intenció, depèn el que porti poden inculpar-te».

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

La 'tiktoker' va compartir el consell amb els seus seguidors

Després d'haver comprès la importància de les paraules del policia, Marta va voler compartir aquest consell amb tots els seus seguidors perquè, en cas que passi alguna vegada una cosa semblant, no facin el que va fer ella.

Al seu vídeo de TikTok, la 'influencer' afirma que ha après la lliçó i aconsella: «No tocaré mai cap cosa abans de passar el control». Per reafirmar-se, afegeix que ni encara que sigui «una maleta, ni motxilla, ni res, zero». El millor és fer cas de les seves paraules.