Imatge de l'interior del Forn del Passeig

Els experts dicten sentència: el forn que ven el millor pa de tot Catalunya

La pastisseria ha estat guardonada per segona vegada

El forn de pa 'Forn del Passeig' ven el millor pa de pagès de tot Catalunya, segons el Consell Regulador de la Indicació Geogràfica Protegida del Pa de pagès Català. Segons ha informat Tot Barcelona, no és la primera vegada que el forn guanya el concurs.

Ubicat al barri de Sant Andreu, a Barcelona, és un dels establiments més veterans de la ciutat. Va néixer el 1964 al passeig de Fabra i Puig, i amb 59 anys de trajectòria s'ha convertit en un dels forns més destacats de la ciutat.

Aquest no ha estat l'únic premi rebut per l'establiment situat a la capital catalana. Segons ha informat el mitjà esmentat anteriorment, també va ser guardonat amb el mateix premi el 2017, a més de guanyar el concurs al millor pa de Sant Jordi, el 2021.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

Gairebé 60 anys de trajectòria

El Forn del Passeig compta amb quatre botigues a Sant Andreu. Una a la rambla de l'Onze de Setembre, dues al passeig de Fabra i Puig i, una darrera a prop de la Meridiana.

Des de la botiga, han volgut agrair al seu equip i als seus clients el premi:

«Encara estem emocionats per tornar a guanyar el premi del millor pa de pagès de Catalunya 2023. Volem agrair a tot el nostre equip d'obradors, botigues, col·laboradors, productors i clients el gran dia d'ahir. Sense vosaltres no seria possible, gràcies una altra vegada», van indicar.

Segons ha indicat el mitjà esmentat anteriorment, els jutges han decidit guardonar al forn perquè «ha sabut trobar els secrets d'un bon pa amb el clor, l'aroma, la coacció i el pes que el pa ha de tenir». Així, el forn ha rebut com a premi una placa que l'acredita com el forn amb el millor pa de pagès de Catalunya i 2.000 euros.

Altres forns amb prestigi de la ciutat han participat en el concurs. Alguns són el Forn Massana (Cornellà de Llobregat), el Forn Mistral (Barcelona) i el Forn Pastisseria Gil (Barcelona), que han estat alguns dels finalistes.