YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Els experts veuen possible que el coronavirus desapareixi abans de trobar una vacuna

Karol Sikora, exdirector de l'OMS, pensa que ningú sap què passarà i apunta que és possible que el virus s'acabi cremant naturalment

Test ràpid per detectar la COVID-19
La teoria de Karol Sikora ha despertat una allau de crítiques   | Catalunya Diari

«Hi ha una possibilitat real que el virus es cremi naturalment abans que es descobreixi una vacuna», ha declarat aquest dissabte 16 de maig l'oncòleg Karol Sikora, exdirector del programa de l'Organització Mundial de la Salut (OMS) per al càncer, en el seu perfil de Twitter. El metge asiàtic té una teoria respecte a l'evolució que prendrà el coronavirus a partir d'ara.

Sikora va assegurar que la desaparició de la Covid-19 és un «escenari factible» i va apuntar que és vital seguir guardant les distàncies i esperar que les xifres segueixin sent positives. L'oncòleg va confessar que ningú sap realment què passarà i ell no vol vaticinar el futur sobre el coronavirus, encara que creu que «en una situació desconeguda és una possibilitat».

«Veiem un patró similar a tot arreu, sospito que tenim més immunitat de l'estimada», va tuitar el metge i exdirector de l'OMS. «Hem de seguir alentint el virus, però podria estar desapareixent per si mateix», va opinar Karol Sikora sobre el coronavirus.

Sikora rep crítiques per la seva teoria

Després d'aquests missatges de Karol Sikora, alguns dels seus seguidors van qüestionar el seu punt de vista sobre la Covid-19. Alguns van opinar que no té cap fonament i van sol·licitar que comparteixi el seu estudi sobre el tema o algunes evidències que recolzin l'escenari que va exposar en el seu compte de Twitter.

«És només una possible tesi. Si us plau, provi-ho amb els seus propis fills i no els meus», va criticar un dels usuaris. «Per favor, no prenguin les seves paraules com un evangeli. Que proporcioni les proves per a aquesta suposició i si no, és millor atenir-se als fets. Res de falses esperances», va afirmar un altre usuari que estava en desacord amb l'exdirector de l'OMS, Karol Sikora.


Comentaris

envia el comentari