L'expresident del Real Madrid, Lorenzo Sanz

L'expresident del Real Madrid, Lorenzo Sanz, ingressat a l'UCI pel coronavirus

Sanz no va anar abans a l'hospital per «solidaritat»

L'expresident del Real Madrid i empresari  Lorenzo Sanz està ingressat a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l'hospital Jiménez Díaz de Madrid amb pronòstic greu per les complicacions causades per contraure coronavirus. L'home de 76 anys va ingressar amb problemes respiratoris després d'estar diversos dies amb episodis de febre al seu domicili. Finalment, es va sotmetre a la prova del coronavirus i va donar positiu.

No va anar abans a l'hospital per «solidaritat»

El que va ser president del Real Madrid entre el 1995 i el 2000 feia vuit dies que estava a casa seva amb febre i que prenia paracetamol que li havia receptat el metge per telèfon. Segons ha explicat el seu fill Fernando, exjugador de l'equip merengue, en una entrevista a 'Cope',  Lorenzo Sanz no havia anat abans a l'hospital perquè no el volia col·lapsar així que no hi va anar fins que el seu estat de salut ha empitjorat: «Ha aguantat 8 dies, no volia col·lapsar l'hospital per solidaritat fins que li faltava l'aire i es trobava pitjor. Li han dit que estava malament, amb poc oxigen a la sang».

Fernando ha explicat que la seva mare està allí «perquè nosaltres ni hem pogut anar» i ha afegit que «han dit que trucarien ells i que, mentre no truquin, és bona notícia. Tenim la certesa que està en les millors mans amb la sanitat pública espanyola, són l'orgull de la nació des de fa temps».