Belén Esteban al programa 'GH VIP' el 4 de novembre del 2019

La persona que més preocupa Belén Esteban per culpa del coronavirus

La col·laboradora de Telecinco ha explicat com es troba en una connexió en directe

Belén Esteban sempre s'ha mostrat molt conscienciada amb tot el relacionat amb el coronavirus. De fet, ella mateixa es va posar en contacte amb la direcció de 'Sálvame' per informar-los de la decisió de quedar-se a casa durant 15 dies.

Cal recordar que la col·laboradora més estimada de Telecinco és diabètica i que, per tant, forma part del col·lectiu de risc per contraure la malaltia. Davant aquesta situació, han estat molts dels seus companys els quals també s'han volgut preocupar per la salut de la seva mare, ja que també és diabètica.

La preocupació de Belén per la seva mare

Concretament, va ser la periodista Maria Patiño la qui va preguntar en el seu programa 'Socialité' a Belén sobre l'estat de salut de la seva progenitora. En aquest sentit, Belén va explicar que: «Ella viu a Benidorm com el meu germà Juan. No està sortint de casa, estem parlant molt per telèfon, perquè com ella no ens fa cas... però s'està portant molt bé». Així doncs, Belén no té motius per preocupar-se més del compte amb relació al coronavirus, ja que està respectant la seva salut i la de tots els que ella estima. Malgrat tot, ella segueix animant a la ciutadania a què es quedi a casa per, així, evitar la propagació incontrolada del virus.

Finalment, la col·laboradora va aprofitar la connexió en directe amb la seva companya i amiga Maria per enviar un clar missatge: «La  sanitat  d'aquest país és una de les millors coses que tenim i que s'ha de fer cas al que diuen. Per això jo estic a casa llegint molt, veient sèries, arreglant armaris i prenent-m'ho tot amb tranquil·litat que és com s'han de fer les coses».