Els Tous trenquen el seu silenci: «Hem treballat de manera completament legal»

La companyia diu que fa 25 anys que practiquen el farciment de joies a través de l''electroforming'

El matrimoni Tous, en un acte a Barcelona.
La família Tous ha trencat el seu silenci a través d'una de les seves filles, vicepresidenta de l'empresa. | Catalunya Diari

Després d'una setmana al centre de la polèmica, la família Tous ha trencat el seu silenci per respondre a les acusacions de frau pel fet de farcir les seves joies amb material no-metàl·lic. Ho han fet a través d'una de les filles del matrimoni i vicepresidenta corporativa de l'empresa, Rosa Tous, que ha asegurat en declaracions al programa 'Espejo Público', d'Antena 3, que «és un moment molt dur i difícli per a nosaltres».

Rosa Tous defensa el farciment de joies com a legal

Malgrat confessar que no ha estat pas una setmana senzilla, Tous ha assegurat que «a la vegada, estem molt tranquils perquè aquest any celebrem el nostre centenari i els 100 anys de vida tan sols s'assoleixen amb bona feina i, sobretot, amb honestedat». En aquest sentit, Tous ha defensat que la tècnica anomenada 'electroforming', que consisteix a farcir joies de material no-metàl·lic, no és fraudulenta. 

«Es tracta d'un procés de fabricació molt tècnic i tecnològic, completament legal, que utilitzem des de fa més de 25 anys per tal de fer peces de gran volum, però alhora lleugeres», ha defensat Tous, que ha assegurat comptar amb el suport d'associacions del gremi.

Confiança en la justícia

Durant l'entrevista, feta telefònicament, Rosa Tous ha manifestat la seva confiança en la justícia. «Estem col·laborant-hi per tal d'aclarir la situació i veure realment què hi ha darrere de tot això», ha assegurat. «Treballarem per tal de poder demostrar, especialment als nostres consumidors, que Tous és completament legal. Portem treballant des de fa moltíssims anys amb els laboratoris oficials d'anàlisis, que són els que han de certificar que tots i cadascun dels nostres productes compleixen amb la llei», ha reblat.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari