YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La famosa aplicació de mòbil que et pot robar les dades

L’FBI ha recomanat a tothom que la tingui al seu dispositiu que la elimini i extremin la precaució

Persona amb telèfon mòbil
L'FBI ha demanat extrema precaució amb una famosa aplicació de mòbil | G3

Una de les aplicacions que va triomfar entre els adolescents podria estar robant les dades dels seus usuaris. FaceApp, la famosa aplicació que modifica la cara convertint-la en vell o en una persona de l’altre sexe, podria ser més que un simple entreteniment. Així, les autoritats han informat que l’app representa una possible amenaça, ja que pot proporcionar informació als usuaris que ells no han donat permís per compartir.

Estats Units recomana no tenir aplicacions de «països hostils»

L’aplicació va ser una de les triomfadores del passat estiu. Les persones podien veure una realitat paral·lela, on convertien la teva cara en el sexe contrari o fins i tot observar com serien en 50 anys o tornar a la infància transformant-se en un nen petit. Tot i això, l’FBI ha informat que aquesta broma podria sortir cara.

Segons informa ’20 minutos’, l’FBI hauria demanat extrema precaució amb aquesta app i ha recomanat a tothom que la tingui instal·lada que l'elimini dels seus dispositius. A més, recomanen precaució a l’hora de «descarregar aplicacions desenvolupades en països estrangers hostils», fent referència a Rússia.

Les autoritats d’Estats Units estan investigant també altres aplicacions que podrien ser perjudicials pels consumidors. Un exemple és la coneguda aplicació de vídeos xinesa ‘Tik Tok’, que està triomfant a les xarxes entre els joves i adolescents del món.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari