YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Vodafone fa un gran regal a tots els seus clients aquest Nadal

Aquells clients que ja estiguin subscrits a l’oferta il·limitada se’ls oferirà un 'V-Multi Tracker'

Vodafone
Vodafone ha volgut celebrar l'èxit d'aquest any llençant una promoció als seus clients | EP

Regal de Nadal anticipat pels clients de Vodafone. La companyia oferirà dades mòbils il·limitades durant les vacances de manera completament gratuïta. A aquells clients que ja disposin d’aquesta tarifa il·limitada se’ls regalarà un dispositiu 'V-Multi Tracker' amb un any de servei, segons ha informat l’operadora en un comunicat.

Vodafone ha decidit realitzar aquesta oferta per l’èxit amb el qual tancarà l’any. Així, expressen que volen celebrar «tres fites que s’han produït aquest any: el llançament de tarifes il·limitades, la comercialització dels primers serveis 5G i que l’operadora és l'agregador més gran de cinema i sèries del mercat».

Les tarifes s’activen des de l’app

Els clients que vulguin gaudir d’aquesta oferta ja poden activar les dades il·limitades a través de l’aplicació ‘Mi Vodafone’ i l’activació es podrà fer fins al 10 de gener. Quan s’hagi realitzat, el servei estarà disponible fins al 31 de gener de 2020.

Els clients que ja tinguin aquesta tarifa contractada rebran un localitzador 'V-Multi Tracker' amb un any de servei, una promoció valorada en 63,90 euros. L’oferta serà limitada a un dispositiu per client i, una vegada acabada l’any de la promoció, el preu de la subscripció mensual serà de dos euros.

Els clients podran sol·licitar el 'V-Multi Tracker' a través de l’app ‘Mi Vodafone’ des d’aquest moment i fins al 10 de gener. Quan rebin el dispositiu al domicili, haurà d’activar-ho a l’aplicació ‘V by Vodafone’ abans del 25 de gener per poder gaudir de la subscripció gratuïta. La promoció és limitada a 33.000 V-Multi Tracker.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari