Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Luis Enrique, entrenador de la Selecció espanyola

La RFEF podria anunciar el retorn de Luis Enrique per l'Eurocopa 2020

La Federació hauria fet una proposta al tècnic asturià i aquesta hauria acceptat

Luis Enrique, entrenador de la Selecció espanyola
La Federació anunciaria el retorn de l'asturià en les pròximes hores | Gtres

La Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF) està estudiant la tornada de Luis Enrique a la banqueta de la selecció Espanyola. De fet, segons ha avançat la 'COPE', el tècnic asturià hauria acceptat la proposta de l'RFEF. Així doncs, Luis Enrique seria l'entrenador de 'la Roja' en l'Eurocopa 2020.

Encara no fa cinc mesos que l'asturià  va renunciar a ser el tècnic de la selecció espanyola per poder cuidar a la seva filla Xana, qui finalment va morir de càncer amb nou anys el passat 29 d'agost. Per aquest motiu, l'ajudant de Luis Enrique,  Robert Moreno agafava les rendes de l'equip tot completant una fase de classificació amb molts bons resultats.

Possible anunci després del partit d'aquesta nit

La notícia de la seva tornada podria donar-se aquesta nit, un cop finalitzat el partit que enfronta Espanya contra Romania. Amb la tornada del tècnic asturià es vol mantenir a Moreno en el quadre tècnic  sempre que aquest últim vulgui continuar formant part de l'equip. La federació podria fer l'anunci tot aprofitant que demà dimarts es reuneix la junta directiva.

També et pot interessar...