Una companyia obrirà un nou centre d'investigació i desenvolupament tecnològic a Barcelona

La multinacional Esri reafirma d'aquesta manera el seu compromís amb Catalunya

L'emblemàtica Torre Agbar de Barcelona, en una imatge d'arxiu
Esri instal·larà un centre d'I+D en computació gràfica avançada a Barcelona | cedida

La companyia Esri, dedicada als sistemes d'informació geogràfica (GIS), ha anunciat aquest dilluns que instal·larà el seu setzè centre d'investigació i desenvolupament a Barcelona. El nou centre comptarà amb enginyers i dissenyadors gràfics amb l'objectiu de «donar forma a tendències emergents en tecnologia i coneixement geoespacial», segons ha informat l'empresa en un comunicat.

La companyia destaca el seu compromís amb Catalunya

Esri ha escollit la capital catalana per l'atractiu de la ciutat per atraure talent internacional i la seva xarxa d'universitats «de reconeguda excel·lència mundial». La directora general de la companyia a l'Estat, Ángeles Villaescusa, ha destacat que l'obertura d'aquest nou centre «reforça» el compromís d'Esri amb Catalunya. «Volem acompanyar les organitzacions públiques i privades en els seus projectes de Transformació Digital, el què ens porta a invertir més del 28% dels nostres ingressos en innovació», ha afegit.

  

  

Esri també està present a Pequín, Zuric, Edimburg, Cardiff, París, París, Sharjah, Viena, Melbourne i Ottawa, a més de diverses ciutats dels Estats Units i una oficina a Nova Delhi, centrada en solucions per a científics per a dades i tècniques d'Intel·ligència Artificial amb dades geogràfiques.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari