Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Recepció d'un hotel amb diversos treballadors i una silueta d'una dona de mitjana edat

La feina amb què somien molts: busquen provador d'hotels de luxe per 58.000 € anuals

Una empresa britànica ha publicat una oferta de feina que permet viatjar amb totes les despeses pagades

Viatjar és una autèntica passió per a moltes persones. Descobrir cultures noves, visitar llocs populars, passejar per carrers desconeguts i explorar ciutats úniques és una cosa fascinant. Conèixer món pot ser un somni difícil de complir, però l'empresa britànica Velloy és capaç de fer-ho realitat.

Aquesta companyia, dedicada als viatges privats, ha presentat una oferta de feina que molts consideren com "la millor del món". I és que Velloy ofereix una sèrie de privilegis molt atractius i que criden molt l'atenció. Estan buscant un provador d'hotels de luxe, la funció del qual consistirà a allotjar-se en diferents recintes i valorar la qualitat dels serveis.

La persona escollida tindrà un contracte flexible i haurà d'avaluar les habitacions, la varietat dels aliments o el servei de cuina. Per exemple, cal verificar si se satisfan les necessitats dietètiques i si l'hotel disposa de plats vegetarians i vegans. El crític haurà de valorar un mínim de quatre hotels al mes i elaborar ressenyes completes i molt detallades, amb fotografies de cada àpat.

Finalment, ha de fer una comunicació constant amb els membres de Velloy a través de blocs i fòrum, i oferir consells i trucs apresos.

Velloy ofereix un salari de 58.000 euros anuals

L'oferta de Velloy té un salari anual de 50.000 lliures esterlines, una xifra que, al canvi, es mou al voltant de 58.000 euros. A més, el guanyador podrà viatjar en primera classe a les diferents destinacions, i l'empresa costeja totes les despeses en menjar i allotjament. A més, hi ha la possibilitat de portar un convidat.

Muntatge amb una habitació d'hotel, amb un llit de matrimoni i l'esmorzar a taula, i una dona amb cara de sorpresa
El guanyador es podrà allotjar a tots els hotels amb les despeses pagades | Progressman, Getty Images

Això no obstant, cal complir amb una sèrie de requisits per accedir a aquest lloc de treball. Els candidats han de ser més grans de 21 anys, parlar anglès amb fluïdesa i tenir un passaport vàlid per a viatges internacionals. Així mateix, han de demostrar alts coneixements en comunicació i redacció, tenir la capacitat de fer fotos d'alta qualitat i ser apassionat dels viatges, el menjar i les experiències de luxe.

El termini per presentar-se finalitza avui mateix, 9 de maig, per la qual cosa t'hauràs d'afanyar en cas d'estar interessat. Per accedir a l'oferta has d'entrar a la pàgina web de Velloy i emplenar un formulari amb diverses preguntes que inclouen temes personals i professionals.

Per exemple, qüestionen les habilitats del candidat, el restaurant favorit, el seu interès per al lloc o la seva opinió sobre què és un hotel de luxe. També demanen el currículum, data de naixement o les xarxes socials més usades.