Fèlix Millet, arribant al judici del cas Palau.

Fèlix Millet demana l'indult al govern espanyol

L'Audiència de Barcelona dona cinc dies a les parts perquè es posicionin

La defensa de Fèlix Millet  ha presentat un escrit a l'Audiència de Barcelona en què sol·licita la suspensió provisional de l'execució de la seva condemna de presó pel 'cas Palau' mentre es tramiti i es resolgui l'indult que ha demanat al govern espanyol. Qui va ser el màxim responsable del Palau de la Música  ha estat condemnat a 9 anys i 8 mesos de presó després que el Tribunal Suprem ratifiqués la pena que li va imposar l'Audiència de Barcelona. Ara, la secció desena ha donat un termini de cinc dies a totes les parts perquè es posicionin sobre la petició de Millet.

Ara per ara, ha d'ingressar a presó abans del 25 de juny

L'Audiència de Barcelona va dictar el passat 12 de maig una interlocutòria d'execució de la sentència del 'cas Palau' i va ordenar que  Millet, Jordi Montull i Daniel Osàcar ingressin a presó abans del 25 de juny. Ara, Millet ha sol·licitat que l'execució de la condemna se suspengui fins que es resolgui l'indult sol·licitat al govern espanyol. Un cop es va conèixer la sentència del Tribunal Suprem, la fiscalia anticorrupció va demanar l'ingrés a presó de Millet i també per als altres condemnats, Jordi Montull, Daniel Osàcar i Gemma Montull.

El dictamen d'entrada a presó va arribar després que el Tribunal Suprem confirmés, el 30 d'abril passat, la condemna de l’Audiència de Barcelona a 9 anys i 8 mesos de presó i multa de 4,1 milions d’euros al que va ser màxim responsable del Palau de la Música,  Fèlix Millet, i a 7 anys i mig de presó i multa de 2,9 milions d’euros a l'exnúmero dos de l’entitat Jordi Montull.

Els magistrats ratifiquen que tots dos hauran de retornar al Palau 23 milions d’euros que van desviar en benefici propi. A més, el Suprem també confirma el comís de 6,6 milions d’euros a l’antiga Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) pel que considera guanys obtinguts per tràfic d’influències.