Fèlix Millet titlla d'«injusta» la seva acusació pel cas Palau

Paral·lelament, l'expresident del Palau de la Música Catalana assegura estar «molt malalt»

El pròxim dimarts, 23 de juliol, farà 10 anys que es va destapar el Cas Palau revelant el frau de 35 milions d'euros. El que va ser president del Palau de la Música i principal acusat del cas, Fèlix Millet, assegura estar «molt malalt» a espera de la sentència del Tribunal Suprem.

Millet, que actualment s'allotja a l'Ametlla del Vallès, vora el camí del Turó Blanc, ha declarat en una entrevista telefònica a 'El Nacional' que ha  «perdut la vista» i que està a «39 de febre». «No em trobo bé. Estic al llit i agafo el telèfon des del llit i m'han de despullar, m'han de dutxar», lamenta el fundador del Palau.

Les millores del Palau durant la gestió de Millet 

Paral·lelament, en ser preguntat pel possible resultat de la sentència del Suprem, nega saber si l'absoldran i assegura que els mèrits de l'auditori són, tanmateix, més importants que les acusacions judicials. «Vostè sap tot el que vaig fer pel Palau? Vaig doblar la superfície, vaig fer el restaurant, vaig fer els vestuaris, vaig fer la piscina, vaig fer la sala de reunions... Vaig doblar els metres quadrats d'espai, vaig treure l'església després de pactar, vaig arribar a un acord amb el Bisbat...», recorda Millet rememorant la seva gestió del Palau.

En la mateixa línia, l'empresari titlla d'«injust» el que van fer-li: «El que puc dir només és que ja sap tot el que he fet i que em vaig equivocar en alguna cosa». Finalment, el mitjà ha preguntat a Millet si ho faria diferent si tot tingués lloc actualment, i, tot i que l'expresident del Palau ha assentit, ha preferit, d'altra banda i fent broma, no dir exactament què canviaria.

També et pot interessar...