Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Un ferit lleu en un accident a l’N340, a l’Arboç

Dos vehicles han topat al quilòmetre 1.198 en sentit Tarragona i la persona ferida ha estat traslladada a l’Hospital del Vendrell

L'N-340, al seu pas per l'Arboç.
L'N-340, al seu pas per l'Arboç. | BaixPenedèsDiari.cat

   

Nou accident a les carreteres tarragonines. A les 14.15 hores, Trànsit ha rebut l’avís d’una col·lisió per encalç entre dos vehicles  al quilòmetre 1.198,2 en direcció Tarragona. Una persona ha resultat ferida lleu a causa d’aquest incident i ha estat traslladada a l’Hospital del Vendrell.

Fins al lloc dels fets s’hi ha desplaçat dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i algunes unitats del SEM. Malgrat això, Trànsit ha donat per tancat l’accident a les 16.17 hores.

Diversos accidents a l’N-340 anualment

Durant l’any, la carretera N-340 té diversos accidents. El fet de tenir un sol carril en ambdues direccions i la multitud de vehicles que opten per utilitzar-la són una combinació que pot ser una de les principals causes que aquesta carretera tingui un perill extra pels conductors, que han d'anar amb molt de compte a l'N-340.  

No fa ni un mes que quatre vehicles van topar al punt quilomètric 1.105 al Perelló, al Baix Ebre, deixant un ferit lleu que va haver de ser traslladat a l’Hospital Verge Cinta de Tortosa per tal que avaluessin el seu estat de salut.

Un camió que transportava fertilitzant va bolcar al quilòmetre 1.069, a Alcanar, el passat 23 de juliol. El vehicle tenia la funció de transportar fertilitzant fitosanitari quan de sobte es va desviar de la seva trajectòria i va bolcar. Malgrat l’ensurt, no hi va haver ferits i el conductor va resultar il·lès, encara que els serveis mèdics van optar per fer-li un reconeixement mèdic al lloc dels fets per tal d’assegurar-se.

Afortunadament, la càrrega de fertilitzant no es va bolcar a la carretera. El camió va quedar al voral de l’N-340 amb una ruptura al dipòsit que va provocar una fuga de gasolina. Els Bombers van netejar ràpidament la zona per evitar problemes de combustió.