El responsable de Sanitat, Fernando Simón, durant la roda de premsa informant sobre l'evolució del coronavirus 22 de maig del 2020.

Fernando Simón es mulla i posa data final a la pandèmia a Espanya

El director del Centre d’Alertes i Emergències Sanitàries (CCAES) s'ha sincerat a ‘Planeta Calleja’

Fernando Simón, qui fins ara havia estat l'únic portaveu sobre l'evolució de l'epidèmia a Espanya, va utilitzar el programa 'Planeta Calleja' per a sincerar-se sobre el coronavirus, programa que serà emès aquest divendres en prime time a Telecinco

Aprofitant uns dies de descans, el director del Centre de Coordinació d’Alertes i Emergències Sanitàries ha viatjat a Mallorca per a formar part del programa d'aventures de Jesús Calleja. «L'he convidat per a escoltar la seva història, la d'un funcionari públic anònim llançat de sobte al cor de la tragèdia sanitària més important que hem conegut», ha expressat el presentador. 

Es parlarà sobre la trajectòria professional i personal de Fernando Simón

Allà els dos parlaran sobre l'epidèmia mundial, la gestió del govern espanyol davant el coronavirus, el confinament, els negacionistes i la vacuna. Però no serà l'únic tema a comentar, també conversaran sobre la vida de Fernando Simón, sobre els seus inicis professionals a Londres i en altres països com Àfrica o Sud-amèrica i sobre el seu salt a la fama. 

A més, el director de CCAES ha demostrat que és tot un aventurer i s'ha atrevit amb l'escalada en la Serra de Tramuntana, amb l'espeleologia en la cova de Ses Llàgrimes, amb el busseig a l'Illa del Toro, a fer una ruta amb bici elèctrica pel municipi de Bunyola i fins i tot a anar amb globus aerostàtic en Cala Millor, entre altres activitats. 
 

Horitzó esperançador

D'altra banda, Fernando Simón s'ha aventurat a expressar la seva opinió sobre el futur que ens espera després de la crisi sanitària del coronavirus

Ell ha explicat que el més previsible és que en els pròxims mesos ja es comencin a donar dates sobre el principi de la fi de la pandèmia. «Ho estem parlant i gairebé em sembla un somni. M'acabes d'alegrar el matí», respon Jesús Calleja davant les seves paraules. 

«Hem fet un programa que pot venir molt bé a la gent, explicant que cal tenir esperança però que s'ha de mantenir la tensió perquè encara haurem de lluitar contra el coronavirus», concloïa el presentador.