Les paraules de Mainat en despertar-se del coma: «Ha estat ella. Ha volgut matar-me»

Mainat va romandre dos dies ingressats a l'hospital

Josep Maria Mainat, l'excantant de la Trinca
Josep Maria Mainat va estar dos dies ingressat a l'hospital | Cedida

Fins a dues injeccions d'insulina va injectar Angela Dobrowolski al seu marit Josep Maria Mainat mentre dormia amb la intenció de matar-lo. Ara, els Mossos investiguen per temptativa d'assassinat amb traïció a la dona del fundador de la productora de televisió Gestmusic i exmembre de 'La Trinca'.

A causa de les injeccions Mainat va entrar en coma però, quan va arribar l'ambulància que el va traslladar a l'hospital, va recobrar la consciència momentàniament i li va demanar a la cuidadora dels seus fills que s'acostés per dir-li: «Ha estat ella, ha volgut matar-me. Ha estat ella, m'ha punxat diverses vegades», deia mentre assenyalava a Angela.

Finalment, va ser Pol Mainat, el fill que va tenir amb l'actriu Rosa María Sardà, qui va presentar una denúncia davant la policia contra la dona del seu pare pel seu estrany comportament.

Angela tenia un pla estudiat i premeditat

Mainat, de 72 anys, va estar dos dies ingressat a l'hospital amb coma hipoglucèmic i va estar a punt de morir. El productor televisiu es volia divorciar de la seva dona una notícia que no va agradar gaire a Angela, ja que quan ho va descobrir va traçar un pla per matar-lo. Així doncs, el mòbil del crim era econòmic perquè al testament s'indicava que si el matrimoni es divorciava o estava en tràmits de divorci, ella quedava exclosa del testament.

El matrimoni no estava travessant el seu millor moment i feia sis mesos que estaven d'anades i tornades i ja no convivien junts. El passat 22 de juny però Mainat, Dobrowolski i els seus dos fills de 4 i 8 anys van sopar junts a casa d'ell i després es van quedar a dormir. Mainat va anar al seu dormitori a descansar mentre la seva dona s'instal·lava amb els petits en un altre dormitori. Aquella nit les càmeres de seguretat la van gravar entrant fins a 13 vegades al dormitori de l'exintegrant de 'La Trinca'.

A més, els Mossos van descobrir que durant aquella nit Angela va utilitzar un glucòmetre fins a cinc vegades per mesurar el nivell de sucre del seu marit. En elles s'indicava que estava hipoglucèmic i que podia causar-li la mort. Finalment, va esperar 20 minuts, des de l'última mesura, per trucar a l'ambulància, en un intent per encobrir-se.


Comentaris

envia el comentari