YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Fernando Simón trenca esquemes i canvia radicalment de 'look'

L'epidemiòleg ha patit caiguda del cabell i assegura estar molt cansat per la situació que viu Espanya amb la Covid-19

Fernando Simón amb les mans a l'aire i les banderes espanyola i europea al darrere
Fernando Simón i els efectes de la pandèmia en el seu aspecte físic | Europa Press

Fernando Simón ha comparegut aquest 15 de febrer en roda de premsa per informar sobre l'avanç de la pandèmia. La seva presència davant els mitjans de comunicació s'ha convertit en un clàssic, però en aquesta ocasió el seu aspecte físic ha estat en el punt de mira. Deixant de banda la seva visió sobre la situació epidemiològica, els efectes de la pandèmia estan provocant canvis en Simón. 

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Canvi radical de Fernando Simón

No és la primera vegada que veiem al director del Centre de Coordinació d'Alertes i Emergències amb un nou 'look'. No obstant això, aquesta vegada ha sorprès amb una nova tallada de cabells. 

«Aquest canvi de 'look', més curt que mai, arriba per deixar enrere una etapa, com si fos el reflex d'un nou començament, més lleuger, més lliure de càrrega i de passat», opinen els experts estilistes al mitjà de comunicació 'Jaleos'. A més, és evident que durant aquest any de pandèmia, Fernando Simón ha patit caiguda de cabell per l'estrès que ha suposat la crisi epidemiològica.

«L'estrès pot produir caiguda de cabell, però també han pogut ser altres factors. Durant la tardor i en els canvis d'estacions es produeix més caiguda. Aquest també és un símptoma de la Covid», assenyalen.

La pandèmia passa factura a l'epidemiòleg

Ser una de les cares visibles de la pandèmia ha acabat per fer estralls en l'aspecte físic de Fernando Simón. De fet, l'epidemiòleg ha confessat patir cansament i preocupació per la crisi sanitària, sense oblidar que també ha superat la Covid-19 després d'haver donat positiu. Conseqüències que es reflecteixen en el seu aspecte i que encara assegura tenir «son constant i un cansament profund».

Fernando Simón no està disposat a perdre la batalla i deixar que la pandèmia acabi amb ell. Segueix a peu del canó -algunes vegades més encertat que altres- i no té temps per preocupar-se pels seus 'looks'. Quan tot acabi, l'epidemiòleg tindrà temps de recuperar la seva poblada cabellera: «El cabell pot regenerar-se i controlar la caiguda amb tractaments i cosmètics específics i apropiats per a això».

El seu tercer canvi de 'look' durant la pandèmia

No és la primera vegada que veiem a Fernando Simón sense la seva famosa cabellera. El passat mes de juny, el director del Centre de Coordinació d'Alertes i Emergències va comparèixer per primera vegada amb els cabells curts. Eren bons temps per al nostre país. Estàvem en plena desescalada i les dades auguraven un bon estiu. Molts van veure en aquest canvi de 'look' l'optimisme de Simón davant l'evolució de la pandèmia.

Al setembre, amb l'inici del curs escolar també va decidir aparèixer amb una imatge renovada. A partir de llavors, l'epidemiòleg va deixar de banda les seves visites a la perruqueria coincidint amb l'arribada de la tercera onada i les seves aparicions van tornar a deixar entreveure el seu aspecte descuidat com a símbol de la preocupació davant l'augment de contagis i els difícils moments que encara ens quedaven per viure.

Serà el nou 'look' premonitori?

Coincidint amb la baixada de contagis i la incidència acumulada, Fernando Simón ens ofereix un nou 'look'. Recordant les ocasions en què ha aparegut amb una nova imatge, sempre ha coincidit amb una situació epidemiològica una mica més favorable. Hi haurà un missatge ocult? Es mostra optimista i segur davant l'avanç de la pandèmia?

Amb tot això, el que més ens importa de les compareixences de l'expert és que per fi podem dir que hem superat la tercera onada i que, tant de bo, el descens de contagis i morts no deixi de baixar.


Comentaris

envia el comentari