Fernando Tejero explica com està el seu amic Jordi Sánchez, a l'UCI

L'actor de 'La que se avecina' ha compartit l'última hora sobre l'estat del seu company

Jordi Sánchez i Fernando Tejero
L'actor de 'La que se avecina' ha compartit l'última hora sobre l'estat del seu company| INSTAGRAM


Segueix la preocupació per l'estat de salut de Jordi Sánchez. Va ser aquest cap de setmana quan es va saber que l'actor de 'La que se avecina' es trobava ingressat a l'UCI a conseqüència de la Covid-19. La notícia va córrer com la pólvora i molts seguidors i amics de professió es van interessar per la seva evolució.

Tot i que no va caure molt bé que transcendís la notícia, els seus familiars van decidir publicar un comunicat per donar l'última hora sobre el seu estat de salut i demanaven respecte davant la delicada situació per la qual estaven travessant. Ara ha estat Fernando Tejero, company de Jordi Sánchez, qui s'ha pronunciat al respecte.

L'última hora sobre l'estat de salut de Jordi Sánchez

L'últim que es va saber gràcies als seus familiars era que l'actor seguia ingressat i que la seva evolució era positiva. Mentre esperen amb ganes poder comunicar la seva recuperació, alguns companys de professió han donat una última hora. Fent gala de la discreció que el caracteritza, Fernando Tejero, en ser preguntat pels mitjans de comunicació sobre l'evolució de Jordi Sánchez, ha dit: «Crec que està estable, però tampoc sé molt més ni soc qui per comunicar. Afortunadament va millorant».

Encara que ha volgut guardar respecte per la família i pel seu company, Tejero ha assegurat que conèixer la notícia va suposar un gran ensurt i que «es passa malament». No obstant això, l'actor de 'La que se avecina' està convençut que el seu company se'n sortirà: «Això és el que tots esperem, però crec que sí, que és un 'tio' fort i és una bona persona, així que espero que sí».

Paz Padilla s'emociona en parlar de Jordi Sánchez

Igual que Fernando Tejero, qui ha viscut amb preocupació el contagi i ingrés hospitalari del seu company és Paz Padilla, que també s'emocionava en recordar a 'Sálvame' la situació que travessa Jordi Sánchez. La presentadora i l'actor han coincidit al rodatge de 'La que se avecina' i són grans amics. Per aquest motiu, a Paz li costava contenir les llàgrimes en parlar d'ell.

«Vull enviar-li un petó enorme a la seva família, als seus fills i a la seva dona i dir-los que l'estimem molt, que estem tots molt pendents d'ell, tots els companys. I que des d'aquí li enviem tota l'energia perquè aviat es recuperi i surti tot bé», deia molt emocionada. «El meu pobre Jordi», afegia molt afectada, abans de confessar també que «està estable i evoluciona favorablement».

El suport de tots els seus companys de professió

Jordi Sánchez s'ha convertit en un dels actors més estimats del panorama nacional. Gràcies al seu paper com Antonio Recio a 'La que se avecina' s'ha guanyat l'afecte del gran públic. Mostra d'això ha estat l'enorme quantitat de missatges de suport que ha rebut en els últims dies, des que es va saber el seu ingrés per Covid-19.

Desenes de companys de professió s'han bolcat a enviar tota mena de forces perquè aconsegueixi vèncer la malaltia i confien plenament que sortirà victoriós d'aquest tràngol. Un tràngol que arriba just quan estava immers en altres projectes professionals com 'Asesinos Todos', una obra de teatre que aquests dies Sánchez tenia previst estrenar al Teatro Reina Victoria de Madrid, junt amb Carlos Sobera, Neus Asensi, entre altres.

Molt il·lusionat se'l podia veure en la publicació que ell mateix va compartir el passat 18 de gener: «Encantat amb l'assaig d''Asesinos Todos', l'obra que hem escrit @pepantongomez i un servidor, i que s'estrena aquest febrer al Teatro Reina Victoria de Madrid. PCR 's en regla», escrivia.


Comentaris

envia el comentari