Gerard Piqué amb el Barça

Piqué rep un inesperat toc d'atenció per part del seu fill Milán: «El meu pare...»

El fill de Piqué participava en el programa organitzat per Ibai Llanos quan va parlar del seu pare

Sembla que la família de Gerard Piqué ha agafat el gust a l'hora de parlar públicament sobre el jugador de l'equip blaugrana.

Primer va ser la seva dona, Shakira, qui mitjançant una piulada a Twitter i una publicació al seu compte d'Instagram va declarar-li unes agradables paraules, després del partit entre el Futbol Club Barcelona i el Reial Madrid.

En les dues publicacions, la cantant, posava de manifest lo orgullosa que se sent del seu marit. Tant professionalment, com en l'àmbit personal i familiar.

Però, aquest cop no ha estat ella qui ha parlat del futbolista, sinó el seu fill gran Milán Piqué. 

El nen va participar en el programa del streamer Ibai Llanos

I pensareu, no és molt petit per sortir en un programa per parlar del seu pare? Doncs sí, perquè el nen té tan sols 9 anys, però aquesta decisió ja deixem que la prenguin els seus progenitors.

Milán, participava en el programa organitzat per Ibai Llanos, on comentaven els quarts de final del torneig de 'League of Legeds'.

El fill de Piqué i Shakira, compartia taula amb altres professionals del sector i gràcies a les preguntes divertides i el to despreocupat del presentador al nen, es van poder viure moments amb certa comicitat. 

«El meu pare està una mica gran»

Un dels moments més destacables protagonitzat per Milán va ser quan Ibai li va preguntar al nen que feia en el seu temps lliure.

El fill del jugador i la cantant responia, «jugo al FIFA». «El FIFA amb el Barça, no?», preguntava Ibai. «Sí», responia el petit. «Amb Piqué de titular?», «Clar», contestava.

Tot seguit, el conductor del programa preguntava al nen si considerava que el seu pare podia millorar alguna cosa a l'hora de jugar a futbol. «Bé, és bo. La passa al jugador que està sempre separat, obert. Bé no sé què pot millorar», declarava.

A continuació, un dels companys deia «però està una mica gran ja, no?» referint-se a Gerard Piqué. «Sí, però que jugui encara», responia el menut entre els riures dels companys.

Més moments de Milán Piqué

Durant la retransmissió del programa, el nen va protagonitzar molts moments divertits, en els quals se'l veia amb molta desimboltura davant la càmera .

Aquí us deixem un d'aquests instants, publicat pel mateix Ibai al seu compte de Twitter. «L'única cosa que m'ha fet feliç avui», piulava el youtuber.