Imatge d'una oficina de BBVA

Si tens fills menors d'edat, el BBVA té una sorpresa per a tu

Aquest nou producte pot ser molt interessant pels teus fills

BBVA ho ha tornat a fer. Són moltes les novetats que estem vivint en aquest darrer temps relacionades amb el sector bancari. Així, s'han modificat les operacions que afecten Bizum i, fins i tot, s'han afegit noves formes de pagament per les aplicacions del banc.

En aquesta ocasió, toca parlar d'una de les grans novetats que ha llançat BBVA. L'entitat bancària ha llançat un nou producte adreçat a infants i adolescents. Es tracta del compte infantil sense comissions ni condicions, que pot ser molt interessant.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

Aquesta és la novetat per a nens de BBVA

Com dèiem, el nou producte que promet triomfar a BBVA és el compte bancari adreçat a menors d'entre 0 i 17 anys. L'objectiu és que els més petits tinguin més autonomia i els pares tinguin l'oportunitat de viure més tranquils.

Foto del cartell de BBVA en una oficina bancària.
El nou compte de BBVA està dirigit a menors de 0 a 17 anys | Europa Press

Així mateix, aquest compte de BBVA permet que, quan el menor tingui més de 14 anys, pugui fer servir Bizum. També podrà comptar amb la seva pròpia targeta de dèbit i tenir un compte addicional on guardar els vostres estalvis.

Les 2 modalitats que ofereix aquest compte infantil

El compte infantil de BBVA ofereix l'oportunitat als pares de supervisar, així com de gestionar qualsevol operació que els menors duguin a terme a través de l'aplicació de l'entitat bancària, una de les més reconegudes dins del sector.

D'altra banda, cal destacar que aquest nou producte no té condicions ni comissions per administració o per manteniment. Així mateix, no cal tenir un saldo mínim ni domiciliar ingressos o rebuts per poder obrir-la.

Per la seva banda, ofereix dues possibilitats per adaptar-se a les necessitats específiques de cada client. Així, hi ha una modalitat de 0 a 13 anys en forma d'un compte en línia sense comissions ni condicions.

A més, també hi ha el compte en línia sense comissions per a joves de 14 a 17 anys que té també associat un compte d'estalvi, la possibilitat de comptar amb la targeta Aqua Débito i una aplicació sempre adaptada a la seva edat. S'hi podrà també utilitzar Bizum.

Els pares sempre en tindran el control

Aquest nou producte de l'entitat bancària s'adreça completament als fills. Tot i això, des de BBVA confirmen que els pares són els que podran decidir en qualsevol moment la forma de gestionar-la. A més, indiquen que serà possible centralitzar ingressos com les beques, els estalvis o qualsevol altre tipus de regals. L'objectiu és «ensenyar a administrar els seus diners» a tots els menors que ho necessitin.

Foto d'una oficina de BBVA.
A partir dels 14 anys, es podrà utilitzar Bizum i disposar de la Targeta Aqua Débito de BBVA | Europa Press

En cas que el menor tingui 14 anys o més, també tindrà la possibilitat d'utilitzar la seva pròpia targeta de dèbit. Aquesta comptarà amb control parental perquè als pares els arribi una notificació cada vegada que el nen la faci servir.

De la mateixa manera, el protocol per a l'ús de Bizum també és així. És a dir, els pares tindran constància en tot moment de què fan els fills.

Condicions per obrir aquest compte de BBVA

Com comentàvem, les condicions per obrir el nou compte infantil de BBVA també són molt interessants. En aquest cas, no cal domiciliar cap tipus d'ingrés al compte. Tampoc tenir un saldo mínim per poder gaudir de tots els avantatges.

D'altra banda, des de BBVA indiquen que no hi haurà en cap moment comissions pel manteniment del compte, així com per l'emissió o el manteniment de la Targeta Aqua Dèbit.

No hi haurà tampoc comissions establertes per la retirada d'efectiu a dèbit als caixers propis de BBVA dins d'Espanya, cosa que la converteix en un producte molt interessant perquè els menors comencin a tenir autonomia en els aspectes bancaris.