Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Una dona amb expressió de sorpresa se sosté el cap amb les mans, mentre que al fons es veuen els logotips de Vodafone, Movistar i Finetwork.

L'operador que fica en dificultats Movistar i Vodafone: llença els preus a l'estiu

Movistar i Vodafone han de fer front a la promoció tan competitiva que arriba d'un dels grans rivals

Movistar i Vodafone, dos dels gegants del sector, s'enfronten a un nou desafiament. Finetwork, un operador low-cost, ha llançat una promoció d'estiu que revoluciona el mercat. Amb preus molt baixos i ofertes atractives, aquesta companyia està posant contra les cordes els grans operadors.

S'ha proposat fer un cop sobre la taula amb una nova promoció d'estiu. Inclou fibra i mòbil amb gigues il·limitats per només 18,90 euros al mes. Aquesta tarifa és una de les més competitives del mercat i està disponible per sempre, cosa que la converteix en una opció molt atractiva per als usuaris.

A més, Finetwork ha renovat el catàleg de tarifes, introduint per primera vegada opcions amb gigues il·limitats. D'aquesta manera, a més d'intentar captar clients, també busca fidelitzar els actuals.

Imatge de fons d'una dona amb un mòbil a la mà i cara de sorpresa, amb una altra imatge en primer pla d'un ordinador amb una pantalla de sol·licitud de contrasenya
La tarifa de fibra i mòbil de Finetwork no arriba a 20 euros | dimaberlinphotos, Getty Images Signature

Movistar i Vodafone es queden molt lluny

Movistar i Vodafone, a més de moltes altres firmes, es queden força lluny de la proposta de Finetwork. Val a dir que aquestes tarifes són vàlides tant per a clients de portabilitat com per a noves altes.

– Fibra de 600 Mb i mòbil amb 10 GB: 18,90 euros al mes.

- Fibra de 600 Mb i mòbil amb 55 GB: 25,90 euros al mes.

- Fibra de 600 Mb i mòbil amb 150 GB: 29,90 euros al mes.

- Fibra de 600 Mb i mòbil amb gigues il·limitats: 34,90 euros al mes.

També hi ha una millora del preu de les línies addicionals, que passaran a costar 2,90 euros al mes. A més, ha rebaixat els preus de les tarifes de només fibra, que passaran a tenir un valor de 17,90 euros al mes.

Novetats a les tarifes mòbils

Finetwork no només ha millorat les tarifes convergents, sinó que també ha llançat noves opcions per a les tarifes mòbils. Ara, els usuaris poden gaudir de dades il·limitats per 19,90 euros al mes per sempre. Tot i que també plantegen altres possibilitats.

Botiga de tecnologia amb logotips de Movistar i Vodafone superposats.
Vodafone i Movistar han de fer front a les ofertes de la competència | Movistar, Vodafone

Per exemple, mòbil amb 10 GB per 5,90 euros al mes. L'opció de 30 GB és de 8,90 euros, mentre que per 150 s'arriba al total de 14,90 euros.

A més de tots aquests avantatges, Finetwork també ofereix un mes gratuït d'EligeTV per a totes les noves altes,

La companyia alacantina està revolucionant el mercat de les telecomunicacions a Espanya amb les noves tarifes i promocions. Amb preus molt baixos i ofertes atractives, aquest operador low-cost està posant en dificultats gegants com Movistar i Vodafone. Si cerques una opció econòmica i amb bones prestacions, aquesta és una opció a valorar.