Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Una botiga de Vodafone al fons, al cercle el logo de Movistar, ia l'esquerra, un home amb la mà a l'orella

L'operador que es proposa posar fi a Movistar i Vodafone té les idees clares

Movistar i Vodafone comproven com un dels seus principals competidors oferirà un servei innovador als seus clients

Hi ha una companyia que intenta fer ombra a Movistar i Vodafone. Tot i portar poc temps al mercat, ha aconseguit robar protagonisme als 'grans'. Es tracta de Finetwork, que llançarà properament una novetat que promet revolucionar el sector de les telecomunicacions.

Amb aquesta nova proposta, l'operador alacantí cerca posicionar-se com una alternativa davant de la competència. La clau de la seva estratègia: permetre als clients crear les pròpies tarifes personalitzades.

Imatge de fons de diverses persones amb un mòbil a la mà i una altra de persones amb bitllets d'euro a la mà
El client podrà personalitzar les tarifes en funció del que necessiti | Pexels, Pixelshot

La novetat que agafa per sorpresa Movistar i Vodafone

Fins ara, Finetwork oferia tarifes predefinides. Els clients podien triar entre opcions de fibra, mòbil o una combinació de totes dues.

Tot i això, l'operadora ha decidit fer un pas més enllà. Està previst que d'aquí poc temps els usuaris puguin compondre les tarifes pròpies.

Se'ls oferirà la possibilitat de seleccionar la velocitat de fibra i la quantitat de dades mòbils que necessitin. D'aquesta manera no hauran de gastar per allò que no utilitzaran.

Aquesta nova funcionalitat permetrà als clients ajustar les tarifes a les seves necessitats específiques. És una cosa que es valora molt per part dels usuaris, que cada cop es mostren més exigents en aquest sentit. A més, tindran la possibilitat d'incorporar extres com ara Elige TV o afegir línies mòbils addicionals.

Val a dir que aquesta eina encara no està habilitada. Però quan ja estigui en funcionament els ho faran saber als clients. Aquesta opció ja és oferta per altres companyies com Simyo, i ha demostrat ser molt atractiva.

Una dona gran veient la factura de llum i un telèfon mòbil endollat al carregador
Aquesta mesura permetrà reduir la factura de telefonia i internet | Getty Images, Media Whale Stock

Finetwork intenta revolucionar el mercat

Aquest moviment forma part d'una sèrie de canvis que Finetwork ha estat implementant en els darrers temps. Tant el disseny com les tarifes s'han anat renovant amb la intenció d'arribar a més gent. També van incorporar la venda de mòbils i van augmentar la presència amb botigues físiques.

El creixement de l'operador no ha passat desapercebut per a Movistar i Vodafone. Les dues companyies estan observant de prop com l'alacantina està guanyant terreny al mercat. La capacitat d'oferir tarifes personalitzades és un atractiu significatiu per als clients.

De fet, podria ser un factor decisiu per a aquells que busquen una alternativa a les grans operadores.

Finetwork té clar que aquests moviments estratègics han de servir-lo per posicionar-se com una opció forta davant de Movistar i Vodafone. La possibilitat de crear tarifes personalitzades, juntament amb la renovació de la pàgina web i la millora dels seus serveis, són passos clau en la seva estratègia. Serà interessant veure com reaccionen els seus competidors davant d'aquest nou desafiament.