La multinacional GFT busca 150 especialistes digitals a Catalunya

La companyia preveu que la meitat dels nous contractes es facin a Catalunya

Imatge d'una de les seus de la multinacional GFT
Imatge d'una de les seus de la multinacional GFT | ViaEmpresa

La multinacional alemanya GFT preveu contractar 300 especialistes digitals a l'Estat, amb la meitat de les incorporacions previstes a Catalunya, principalment a la seva seu principal, a Santa Cugat, i a la que té a Lleida. La resta s'integrarien en altres localitzacions de l'empresa, sobretot a Madrid, tot i que també hi ha seus a Alacant, València i Saragossa.

Prop d'un centenar dels nous treballadors ja han estat seleccionats, i 200 més es buscaran en les setmanes vinents per integrar-los durant l'estiu. «La demanda de projectes de transformació digital de bancs i asseguradores no para d'incrementar-se», ha dit el director de GFT a Espanya, Carlos Ere. 

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

GFT fa projectes de transformació digital per al sector financer

GFT fa projectes de transformació digital per al sector financer, però ara també pel logístic, industrial, agrícola, manufacturer o de l'automoció, i per això ha decidit ampliar plantilla a l'Estat.

  

El 36% de l'equip de GFT a Sant Cugat i la resta de seus a l'Estat treballa per clients internacionals, especialment pel Regne Unit, Alemanya i els EUA. GFT té actualment 700 treballadors a la seu de Sant Cugat, que és la principal que té, i 157 a Lleida. En total, té uns 2.000 empleats a Espanya.

També et poden interessar...

  • Mercadona contractarà 1.750 persones a Catalunya per la temporada d'estiu
  • L'Estat convoca 8.102 places de funcionari

Comentaris

envia el comentari