Florentino i Laporta cara a cara

Polèmica a la vista: Laporta no el va voler i ara Florentino el vol fitxar com sigui

Florentino ho té clar i ja l'ha trucat per fitxar-lo

Les tensions entre Reial Madrid i Barça augmenten. Queda només un mes per al Clàssic i cap dels dos equips vol quedar-se amb els pixats al ventre. Per això, tots dos pensen que val més prevenir que curar. 

Serà el 20 de març quan Barça i Madrid es tornin a veure les cares. Però de moment, per anar fent boca, Florentino i Laporta ja s'han encarregat de protagonitzar una petita polèmica. 

Florentino, a punt per colpejar

Un dels noms amb més protagonisme d'aquests primers mesos de Laporta com a president ha estat el de Ferran Reverter. El director general que va signar el president, però, va dimitir del seu càrrec fa pocs dies. Per a sorpresa de tothom, l'home fort de Laporta feia un pas al costat. 

Ferran Reverter exdirector general del Barça
Ferran Reverter quan va agafar el càrrec del Barça | FC Barcelona

Una dimissió que va agafar tot el barcelonisme per sorpresa. Quan semblava que el Barça es recuperava, va arribar la dimissió de Reverter.

La seva marxa del club ha comportat polèmica. Molts mitjans i fonts properes a la dimissió portaven la contrària al comunicat del club.

Des del club es deia que Ferran Reverter deixava el carrer per raons personals. També s'esperaria a deixar el club un cop Laporta trobes un altre CEO. 

Ara bé, sembla que la realitat és una altra. Reverter va deixar el seu lloc com a director general, presumptament, per discrepàncies. No li agradava el contracte que Laporta anava a signar amb Spotify com a patrocinador principal.

El contracte de Spotify reportarà més de 250 milions d'euros al Barça. Laporta hi ha taxat la part principal de la samarreta en uns 60 milions d'euros. També hi havia discrpàncies amb el nom de l'estadi "Spotify Camp Nou", la samarreta del femení i la roba d'entrenament.

És el millor per ser director general

Doncs ara, Florentino Pérez vol oferir-li una nova feina al Bernabéu. Creu que és un talent evident i vol donar-li una posició de pes.

El president del Reial Madrid vol convertir Ferran Reverter en director general d'una filial d'ACS. 

La titulació i l'experiència de Reverter l'avalen. Va arribar a ser CEO de MediaMarktSaturn per ell mateix. Gràcies a la titulació d'Economia per la Universitat Pompeu Fabra es va poder obrir una porta.

Tot i que si arriba passant, seria un cop molt dur per al Barça. S'hauria vist enganyat pel seu propi director general.