Sergio Ramos calentant amb el PSG

Continua el cataclisme de Sergio Ramos a París: Dona una sorprenent notícia

L'exfutbolista del Reial Madrid s'ha vist forçat a fer un canvi

Els problemes de Sergio Ramos són preocupants. A mesura que avança la temporada empitjora la seva situació.

No ha aconseguit adaptar-se a París i tampoc ha aconseguit convèncer als mateixos parisencs. Ni una cosa ni l'altra. 

Un pas enrere

El seu protagonisme amb el PSG és nul. L'estat físic de Ramos no s'ha recuperat des de l'estiu i Pochettino no pot comptar-hi. Cada vegada que es recupera torna enrere i té molèsties.

Imatge de Sergio Ramos entrenant amb el PSG
Sergio gairebé ha tingut continuïtat en el PSG | EUROPA PRESS

El declivi com a futbolista ha comportat canvis als seus patrocinis. Un dels canvis més importants a la seva carrera.

Sergio Ramos va abandonar Nike l'any 2020 per provar sort amb Adidas. La relació entre Adidas i el Reial Madrid van poder afavorir aquest tracte. Al cap i a la fi, les dues marques són les marques insígnies de l'esport rei.

S'obre a un nou mercat que no havia explorat

El canvi ha estat dràstic. Ramos s'ha establert com una de les imatges de la marca Mizuno. Una marca que ja havia tingut presència espanyola amb Iniesta i Fernando Torres.

De sobte Sergio Ramos s'ha convertit en la imatge d'un nou mercat: el japonès. Lluirà les Neo 3 Japan un cop torni de la seva lesió.

S'espera que el central torni de la lesió aviat. Està treballant per tornar amb garanties a l'enfrontament amb el Reial Madrid. Pochettino podria donar-li una oportunitat al partit abans contra el Nice el dia 5 de març.

La pitjor temporada com a professional

La temporada de Sergio Ramos és un autèntic calvari. Va arribar al PSG lesionat i s'esperava que tornés molt abans del que ho va fer. La seva primera aparició amb la samarreta de l'equip va ser el 28 de novembre.

Començar perdent-se 14 partits no va ser la millor de les benvingudes. El primer partit que va aparèixer va deixar bones sensacions, però Ramos no va poder correspondre-les. Va tindre molèsties els següents tres partits.

A la segona tornada, la seva imatge també va quedar disminuïda. Pochettino volia dosificar els minuts de Ramos i el va fer sortir al minut 45. Doncs la seva aparició va durar 41 minuts perquè va ser expulsat.

A hores d'ara també està lesionat. S'ha perdut el partit tan esperat contra el Reial Madrid. Per sort per al PSG, l'equip va firmar un paper excel·lentíssim.