Florentino Pérez podria deixar la presidència del Reial Madrid: els seus 2 motius

El club blanc es quedaria sense el dirigent que el va retornar a la seva època de glòria

El president del Reial Madrid, Florentino Pérez, en un acte de 'Dazn'
Florentino Pérez podria deixar la presidència del Reial Madrid: els seus dos motius | GTRES

El Reial Madrid no està protagonitzant el seu millor inici de temporada. Encara que l'equip de Zinedine Zidane ve de conquistar una lliga, amb un final estrany sense públic ni celebracions per culpa del coronavirus, la realitat és que l'equip no acaba d'arrencar en la competició domèstica, on està quart a 6 punts del líder, i en Champions, on encara haurà de lluitar pel primer lloc encara que tot sembla més fàcil amb la seva última victòria a Milà.

A l'espera de com evolucioni la temporada, avui s'ha conegut una notícia que podria provocar una autèntica revolució en el futur del club. I és que el seu president, Florentino Pérez, podria encarar la pròxima temporada com l'última al capdavant del club blanc, si així ho decideixen els socis madridistes.

I és que segons apuntava el portal 'elseñordelbalón', l'empresari i president del Reial Madrid tindria sobre la taula que les de l'any 2021 siguin les últimes eleccions a les quals presentarà la seva candidatura. Així, podria tenir la intenció d'estar quatre anys més com a màxim dirigent del club blanc, fins a 2025, però sempre que guanyés les eleccions i sempre que aquestes se celebressin, i comptessin amb més d'un candidat amb els avals necessaris.

En cas de donar-se una gran sorpresa, podríem assistir l'any que ve a l'última temporada d'una de les èpoques més glorioses del Reial Madrid. Si no, sí que tindríem fixat quan es produirà l'adeu del qual per a molts ha estat el millor president madridista de la història.

Què ha portat a Florentino a prendre aquesta decisió?

Per moments pot semblar sorprenent que Florentino Pérez hagi decidit prendre aquesta decisió, quan fa gairebé dues dècades, en dues etapes diferents, que és el màxim representant d'un dels clubs futbolístics més llorejats del món.

Però sembla que tot té la seva fi i que el pas dels anys podria ser un factor clau perquè hagi decidit fer aquesta passa a un costat. L'edat de Florentino Pérez influiria directament en aquesta decisió. El president madridista compta actualment amb 73 anys, així que de complir-se el seu objectiu d'estar en la presidència només una última legislatura, abandonaria el club madridista amb 78 anys i després d'haver-lo presidit 22 temporades.

Un altre punt que juga en contra seva per a allargar molt més el seu càrrec de president del Reial Madrid és la seva salut. La seva edat avançada no sols és el factor que influeix en el seu estat de salut, és conegut que la defunció de la seva esposa, María Ángeles, fa uns anys també va influir en l'ànim del president blanc.

Seria l'adeu a una època de glòria en les dues seccions

A l'espera dels títols que poguessin guanyar les dues seccions masculines del Reial Madrid, la de futbol i bàsquet, aquesta temporada o les següents el palmarès de Florentino Pérez com a president és envejable. Són 47 títols entre les dues seleccions professionals del club, amb molts moments per a la història del madridisme.

Amb ell van arribar 5 lligues i les últimes 5 Champions del club, incloses l'onzena, dotzena i la número 13 de manera consecutiva, una fita que no ha pogut repetir cap altre club europeu. També sota el seu mandat es va viure la gloriosa època dels galàctics, amb noms que quedaran en la història del madridisme com Figo o Zidane. I com no, del màxim golejador de la història del Reial Madrid, Cristiano Ronaldo.

Però no sols això, amb ell també es va tornar a recuperar la glòria en el bàsquet, amb la reeixida època amb Pablo Laso en les banquetes, amb dos títols europeus inclosos. També s'ha produït la creació del Reial Madrid Femení, que enguany compleix la seva primera temporada al màxim nivell, i en els pròxims anys s'espera la finalització d'un dels seus grans projectes: la remodelació del Santiago Bernabéu.


Comentaris

envia el comentari