Llargues cues a l'A-2 per un accident en sentit Girona

La gran inversió que acaba d'anunciar el govern espanyol a Catalunya

Els treballs costaran 381.463,95 euros

El Ministeri de Foment reparà una rampa en males condicions a la carretera de l'A-2 que creua el municipi de Vilademuls (Pla de l'Estany). Es tracta d'un punt en què hi ha el perill de caiguda d'un talús de desballestament i per això el consell de ministres ha aprovat aquesta obra amb caràcter urgent durant l'última reunió del 2019.

Els treballs costaran 381.463,95 euros. Els treballs de reparació d'aquest tram d'autovia, que es va inaugurar l'any passat, se sumen als gairebé quatre milions d'euros que ha destinat Foment a resoldre les esquerdes de l'N-260 a la zona de Queixàs (Alt Empordà).

Ahir va entrar en vigor la ZBE

També cal recordar que ahir va entrar en vigor la normativa sobre la Zona de Baixes Emissions (ZBE) a Barcelona. L'aplicació d'aquesta ha arribat acompanyada de polèmica, ja que, fins al moment, s'han presentat més de 2.000 al·legacions per part de persones jurídiques, entitats i grups a l'oposició a la proposta original.

Diferents veus han acusat aquestes mesures de perjudicar les classes populars, de voler augmentar les vendes de vehicles nous i de responsabilitzar els ciutadans de la contaminació, en lloc d'assenyalar les indústries més contaminants.

 

També et pot interessar...