Imatge de fons d'unes oficines CaixaBank amb el seu logotip i dues imatges més, una d'una mà amb bitllets d'euros i una altra d'un home amb gest sorprès i un portàtil al davant

La manera d'aconseguir el televisor intel·ligent que CaixaBank regala al febrer

CaixaBank també premiarà els clients nous i els que ja són habituals amb xecs de compra per valor de 400 euros

CaixaBank ha informat que aquelles persones que domiciliïn la seva nòmina a l'entitat es podran emportar una Smart TV o un cupó de regal per bescanviar en compres. Tot i que a més d'això, hauràs de domiciliar tres rebuts i fer compres amb la targeta associada al teu compte. Per això no es tracta d'una cosa tan senzilla.

Com més gran sigui la quantitat que dipositis cada mes, més gran serà la recompensa. Aquelles persones interessades només ho podran fer fins al 31 de març. Com que hi ha una quantitat determinada de televisors, si abans d'aquesta data s'han esgotat, la promoció es donarà per finalitzada.

Una promoció de CaixaBank que a més de captar nous clients té com a objectiu fidelitzar els usuaris que ja ho són. Des de fa més d'un any, la competència entre bancs per adquirir nous clients s'ha convertit en una cosa habitual.

Alguns ofereixen la possibilitat d'adquirir descomptes a les factures llum, gas o telèfon, si domicilieu alguns d'aquests rebuts. Altres t'obsequien amb diners si portes amb tu un amic.

Les condicions per als regals de CaixaBank

El límit per adquirir la Smart TV de 32" o el cupó de regal de 200 euros per a compres a Wivai, és de 1.200 euros. Hi ha 20.000 unitats disponibles, fins a esgotar existències. A més de portar una nòmina d'aquesta quantitat com a mínim, hauràs d'usar la targeta i fer tres compres cada trimestre.

Si es domicilia una nòmina de 2.500 euros al compte de CaixaBank, el valor del cupó augmenta fins a 400 euros. La Smart TV que et poden regalar és de 50”.

Hi ha 10.000 unitats disponibles d'aquest dispositiu electrònic. En el cas dels xecs regal s'hauran de bescanviar a la plataforma Wivai, associada a CaixaBank.

A més, aquesta domiciliació permetrà beneficiar-te de cost zero en administració i manteniment del compte durant el primer any. Per estar lliure de comissions, el client haurà de domiciliar la nòmina amb un import igual o superior a 600 euros.

Passa el mateix amb les compres amb targeta. Els clients que vulguin optar a un compte gratuït, hauran de fer com a mínim tres compres amb targeta de crèdit. Si no es compleix aquests requisits, es cobraran 60 euros per trimestre.

Els clients i no clients de CaixaBank poden domiciliar la nòmina a través de la pàgina web de l'entitat. El procés es pot fer de forma en línia, o bé, seleccionar el botó de 'truquem', i completar el formulari. D'aquesta manera, un agent del banc es posarà en contacte amb l'usuari.