pa

Un forn de Barcelona regala pa a les persones necessitades

Fan aquest gest solidari i contra el malbaratament alimentari cada divendres

Un forn de Barcelona canvia la seva faceta com a negoci durant una hora a la setmana per dur a terme una acció plenament solidària.  Des del passat 9 d'agost, regalen el pa sobrant a les persones que ho necessitin.   Només cal dirigir-se a l'establiment de dues a tres de la tarda dels divendres, mitja hora abans de tancar. 

Els autors d'aquesta iniciativa són els propietaris de la pastisseria Bareche, situada a la cruïlla dels carrers de Santa Antoni Maria Claret i d'Hondures, al barri de la Sagrera. A més de per solidaritat, aquesta és la seva manera de lluitar contra el malbaratament dels aliments, doncs d'aquesta manera poden oferir de manera altruista la producció sobrant en lloc de llençar-la.  

El pa de forn de Mercadona
Aquest forn ha decidit regalar pa en lloc de llençar-lo | Cedida

 

Aposten per una producció sostenible 

Aquests no són només els únics valors que defensen en el seu negoci. Segons recollia 'RAC 1', són impulsors de l'alimentació saludable, motiu pel qual els transgènics, ni l'oli de palma ni els greixos hidrogenats estan presents en els seus productes. 

A més, valoren la conciliació laboral i familiar pels seus treballadors. Això fa que no acceptin encàrrecs els dies previs a les festes de Nadal i tampoc per Setmana Santa. No volen que un excés de feina els pugui treure temps lliure per gaudir de les seves famílies. 

També et pot interessar...