YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'OMS critica durament la celebració dels aficionats del Baskonia: «Desgraciats!»

Els rebrots alerten que el virus segueix circulant entre nosaltres

L'Organització Mundial de la Salut (OMS) ha enviat un rotund missatge als aficionats irresponsables dels clubs esportius de diversos països europeus, entre ells Espanya. Els rebrots ja ens estan alertant que el virus segueix circulant i qualsevol actitud irresponsable pot comportar un focus de contagi d'enorme magnitud.

La celebració d'aficionats del Baskonia

Les imatges de la celebració dels aficionats del Baskonia després del triomf a la lliga ACB han corregut com la pólvora a les xarxes socials.

Després de guanyar el primer títol en deu anys, els carrers de Vitòria es van omplir de persones festejant sense complir cap mesura de protecció. Ni màscares, ni distància de seguretat. Una celebració completament impròpia en una situació tan excepcional com la que estem vivint.

A més, es van produir aldarulls. Dos ertzaines van ser ferits, una persona detinguda i es va produir el desallotjament d'una discoteca per excés d'aforament.

Aficionats irresponsables a Europa

El mateix està succeint en altres països europeus. La pandèmia encara no està controlada i els esdeveniments esportius estan generant celebracions de gran risc per tot el continent. A Anglaterra milers d'aficionats radicals del Liverpool van sortir a celebrar el títol de la Premier sense mesures de seguretat i amb agressions a la policia. A Alemanya, uns 3.000 seguidors de l'Arminia Bielefeld van celebrar l'ascens a la Bundesliga.

Més recentment, a Itàlia milers de seguidors del Napoli van sortir a celebrar la victòria a la final de la copa italiana amb milers de persones als carrers sense respectar cap norma. Les conductes irresponsables dels aficionats han portat a l'OMS a mostrar el seu més profund rebuig cap a aquestes celebracions. «El problema segueix aquí i no podem permetre veure això en aquest moment. El virus segueix circulant. És miserable, fa mal veure això. Desgraciats!», ha assegurat Ranieri Guerra, sotsdirector de l'OMS .


Comentaris

envia el comentari