Primer pla d'Oriol Mitjà.

La foto que delata Oriol Mitjà del dia que es va contagiar i que ha encès les xarxes

Oriol Mitjà, de nou, a l'ull de l'huracà

Nova polèmica amb l'investigador especialitzat en medicina interna i malalties infeccioses Oriol Mitjà. 

Tots sabem que l'infectòleg s'ha convertit en una de les cares visibles a Catalunya pel que fa a la pandèmia del coronavirus. Esdevenint, així, en una de les principals veus de la comunitat científica catalana referent al virus.

No és la primera vegada que Mitjà es troba a l'ull de l'huracà, enmig d'alguna polèmica. I és que pel que sembla, el científic comença a sentir-se còmode si els focus de les càmeres apunten cap a ell. Fet que ens comença a tenir acostumats.

S'ha contagiat de coronavirus

Fa només dos dies que Mitjà va anunciar a través del seu compte de Twitter que s'havia contagiat per la covid-19. Paraules que no van deixar indiferent a ningú.

«Portava la FFP2, però la covid-19 està desbocada i em va trobar signant llibres per Sant Jordi», afirmava el també escriptor.

Afegint, «és el principi de la setena onada amb un increment de la incidència, hospitalitzacions i morts. Salut ha de reintroduir les proves, els aïllaments, les mascaretes i la ventilació», sentenciava anunciant l'arribada d'una nova onada.

Així, l'infectòleg tornava a deixar clar la seva disconformitat amb el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya davant la retirada de totes les mesures preventives per evitar contagis. Un nou dard de Mitjà dirigit al conseller de Salut, Josep Maria Argimon.

Nova polèmica: no duia mascareta

En la piulada d'Oriol anunciant el seu contagi, recalcava que havia portat mascareta durant la Diada de Sant Jordi, però, com tots sabem, abans de fer qualsevol afirmació amb aquesta contundència cal que estem totalment exempts de culpa. 

I és que en l'era de la digitalització i les noves tecnologies és molt fàcil enxampar un error de qualsevol persona, ja que ha aparegut una fotografia on s'observa perfectament com el científic no porta la mascareta ficada. De fet, no la porta ni penjada al coll ni agafada a la mà que es veu en la imatge. 

Fet que ha desencadenat una allau de crítiques cap a Mitjà, el qual en moltes de les seves declaracions i aparicions públiques, ha sigut molt alarmista generant inclús, de vegades, por cap aquest maleït virus.

Oriol Mitjà durant la Diada de Sant Jordi
Oriol Mitjà sense mascareta durant la Diada de Sant Jordi. | @rac1

Fart de les crítiques

Una de les darreres piulades de Mitjà ha estat per mostrar el seu cansament davant les contínues crítiques. Així ho ha volgut denunciar.

«Dieu fàstics i insulteu a tot i tothom i ara no aguanteu que us demani que sigueu menys egoistes i més responsables».

«Em dono per satisfet si algun heu entès que la vida no és només entreteniment, sinó que és crear condicions de vida millors per als altres. No m'arronso», ha finalitzat.