Senyor Joan

Joan, l'entranyable avi que busca adoptants pels seus gats abans d'anar a la residència

En Joan pateix una malaltia neurodegenerativa i no pot fer-se càrrec dels animals

Són moltes les persones que tenen animals de companyia a casa seva. I és que més que mascotes, podríem dir que són un membre més de la nostra família.

Siguin gossos o gats, els animals s'acaben convertint en familiars nostres, amb els qui compartim gran part del nostre temps dia rere dia. D'aquesta manera, els donem menjar, els banyem i els traiem a passejar. En definitiva, els cuidem en tots els aspectes de la seva vida.

Però el més important és l'estima i l'afecte que els hi tenim i, molt especialment, el que ens tenen ells a nosaltres. Què faríeu si no poguéssiu fer-vos càrrec d'ells?

Aquest és el cas del senyor Joan, el qual l'hem pogut conèixer a través de Twitter. Joan és un home de 80 anys natural de Lleida, el qual pateix una malaltia neurodegenerativa i, malauradament, a causa del seu complicat estat de salut és incapaç de fer-se càrrec de les seves tres gatetes. 

D'aquesta manera, una antiga veïna del senyor, ha volgut utilitzar com a altaveu la plataforma digital per, així, iniciar un fil amb diverses piulades explicant el cas de l'ancià. 

El senyor Joan no té família

Segons ha explicat la noia a la xarxa social Twitter, la malaltia del senyor s'ha accelerat i aquest està perdent mobilitat molt ràpidament. Fet que l'impossibilita tenir cura dels animalets.

A més, no té a ningú que es pugui fer càrrec de les tres gatetes de sis, dotze i quinze anys, les quals han acompanyat al senyor tants anys de la seva vida. 

En Joan es troba a l'espera d'adquirir una plaça a un centre residencial per a gent gran i explica que marxaria més tranquil si algú pogués adoptar els felins.

Vídeos a Twitter

A través de diversos vídeos a Twitter, en Joan explica la seva situació, fent-nos partícips d'aquesta preciosa història. Tant en el seu llenguatge verbal, com en el no verbal, s'aprecia a la perfecció la gran estima que té als animals. 

A més, si algú decidís adoptar a les gatetes, una clínica veterinària s'ofereix, sense cap cost, a fer un estudi dels animals i comprovar, així, el seu bon estat de salut.

Però això no és tot, sinó que la veïna del senyor, es compromet a traslladar els animals cap a qualsevol localitat de Catalunya si fos necessari.

Més avall us mostrem tots els vídeos del senyor Joan, esperem que tingui sort i trobi uns tutors per a les seves tres gatetes.