Imatge de la nevada del 27 de febrer del 2023 a Barcelona.

Fotos i vídeos: nevada en llocs inhabituals i on feia temps que no s'hi veia neu

Les xarxes s'inunden d'imatges de flocs de neu en diversos punts de casa nostra

Catalunya s'ha llevat aquest dilluns amb una estampa que feia temps que no es veia. Habitual del Pirineu i de zones on el fred és un element més del dia a dia, la neu ha fet acte de presència en punts d'allò més inhabituals com Barcelona, Tarragona i moltes ciutats de l'àrea metropolitana. La costa catalana s'ha llevat emblanquinada i això —com no podia ser d'altra manera— ha deixat postals per al record. 

Des del Tibidabo nevat als flocs de neu de la ciutat de Tarragona. Nucli on, per cert, la nevada és històrica, ja que feia molts anys que no s'hi veien caure flocs de neu. 

Així mateix també s'ha vist nevar a cota zero durant la matinada a punts del Vallès Occidental, com Terrassa i Sabadell, així com a poblacions del Baix Llobregat, com Begues i Viladecans. A Begues, de fet, s'hi acumulen fins a cinc centímetres de neu. 

Imatge de Terrassa durant la nevada del 27 de febrer del 2023.
La neu aquest matí també s'ha pogut veure en punts de l'àrea metropolitana com Terrassa. S'espera que durant el dia encara hi pugui nevar més. | ACN

Fins i tot a tocar del mar, com Castelldefels i Gavà. També han caigut alguns flocs a Tarragona, fins i tot al port, tot i que no ha agafat.

Imatge de la nevada al Tibidabo el dilluns 27 de febrer.
El Tibidabo de Barcelona també s'ha llevat nevat aquest matí en una estampa d'autènitica postal a la ciutat comtal. S'espera que durant el dia encara nevi més a l'altura del Tibidabo. | ACN

Fotos i vídeos de la nevada

Ahir mateix, de fet, cal destacar que hores abans de la nevada a Sabadell hi va caure una important calamarsada com demostra aquest vídeo. 

Ara, des del Meteocat, s'alerta que a les properes hores podria continuar nevant a Catalunya i sobretot s'assenyala una zona: les comarques de Tarragona. S'espera que al llarg d'aquest matí hi caiguin flocs de neu i la nevada perduri a la ciutat de Tarragona, on feia anys que no s'hi veia nevar. 

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP:Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA totes les notícies del TEMPS de Catalunya al WhatsApp!