Primer pla de Frank Cuesta

Frank Cuesta confessa a qui pensa votar a Espanya «per a posar ordre»

El youtuber ha sorprès quan ha dit a quin partit votarà a les eleccions

Frank Cuesta sempre dona la seva opinió sense pèls a la llengua. En aquesta ocasió, ha fet un repàs a la classe política espanyola. I especialment ha criticat els partits que ara mateix governen el país: el PSOE i Unides Podem.

El youtuber està cansat dels polítics, i ha explotat de manera salvatge en una entrevista que ha concedit a un altre dels youtubers més polèmics que hi ha a la xarxa.

Roma Gallardo, a qui hem pogut veure diverses vegades a 'Horizonte' amb Iker Jiménez, l'ha convidat al programa que presenta a YouTube. I la veritat és que Frank Cuesta no ha deixat res al tinter.

Frank Cuesta & Roma Gallardo en DIRECTO

Frank Cuesta carrega contra el Govern i pren una decisió radical

El veterinari, molt emprenyat, ha deixat per terra l'Executiu i ha confessat què farà a les pròximes eleccions. I és que ha dit que el seu vot canviarà radicalment.

En la intervenció que ha fet, ha expressat que «Espanya és meravellosa, tot i que els polítics siguin una merda».

L'atac frontal ha sigut extrem quan ha opinat sobre què li sembla l'Executiu liderat per Sánchez: «Tenim un govern que és mentider». Unes paraules que deixen clar que Cuesta està profundament decebut amb els que manen a Espanya des de fa dos anys.

Pedro Sánchez parlant en un acte públic
Frank Cuesta ha sigut molt dur amb Pedro Sánchez | Europa Press

Tot i que a les últimes eleccions va votar el PSOE, Frank va deixar caure fa uns mesos que estava girant clarament cap a la dreta. I es va referir a Isabel Díaz Ayuso com l'única política capaç de posar d'acord gent d'esquerres i gent de dretes.

«Votaré Vox», sentenciava Frank Cuesta

En aquest discurs tan polèmic, va aclarir que a les últimes eleccions havia votat el partit socialista. «Soc d'esquerres de tota la vida», va dir. No obstant això, davant la sorpresa majúscula dels espectadors del canal de Gallardo, va exposar el següent:

Frank Cuesta en un plató de televisió
Frank Cuesta ha criticat el Govern amb molta contundència | GTRES

«Ara segurament votaré Vox». I tot seguit es va fer diverses preguntes retòriques que reflectien com d'indignat està amb l'Executiu actual. «Perquè, a qui he de votar? Els mentiders mafiosos del PP? Els de Ciutadans per tirar-lo? Els mentiders del PSOE?».

I després va explicar amb detall el motiu del canvi polític radical que ha fet. «Suposo que votaré Vox perquè posi ordre durant sis mesos, un any, tres anys», va dir.

Frank Cuesta: «Vox té gent molt preparada, educada, amb carrera»

Això sí, l'entrevistat va aclarir que hi havia la possibilitat que això no passi. «O directament no votaré,  i guanyaran una altra vegada els merdosos», va dir molt emprenyat. Per a resoldre el tema, el protector d'animals va explicar per què se sent enganyat pel govern actual.

«Veus els vídeos de Pedro Sánchez d'abans i ara i et diu que no i és que sí, o et diu que mai farà tal cosa i la fa... I dius: s'ha acabat», es lamentava Cuesta.

Santiago Abascal parlant en un míting
A les pròximes eleccions, Frank Cuesta votarà el partit de Santiago Abascal | GTRES

Recordem que, en una altra entrevista, Frank va dir que creia que el partit de Santiago Abascal (Vox) «té gent molt preparada, educada, amb carrera». Sobretot va posar en valor una de les polítiques més dures de l'hemicicle, Macarena Olona: «L'escoltes parlar i dona gust. Altra gent, l'escoltes i et grinyola molt», deia.

Després d'aquestes declaracions, Cuesta ha rebut el suport de Juan García-Gallardo, candidat de Vox a la presidència de la Junta de Castella i Lleó. Aquest polític va compartir el moment del vídeo a Twitter amb un gran «sí», i ja suma més de 600.000 reproduccions.