Leroy Merlin

El pal de fregar de microfibra de Leroy Merlin: arrasa entre els clients

Les seves fibres s'adhereixen a terra per eliminar la brutícia i absorbir els líquids

Encara que sembli que amb qualsevol n'hi ha prou, no sempre és fàcil trobar un bon pal de fregar per a la neteja dels terres. N'hi ha que no absorbeixen prou, d'altres que no atrapen la brutícia, algunes que no acaben de netejar del tot... Les crítiques que es fan són moltes i totes busquen que les marques puguin escoltar-les per aconseguir l'article ideal.

Amb el pal de fregar es pot cometre l'error de no donar-li la importància que mereix, excepte si ens surt malament. Aleshores, ens queixem ràpidament. Al final, la fem servir pràcticament diàriament i no sempre tenim el temps necessari per arreglar el que un mal pal de fregar ha provocat.

Per això, quan sentim que un funciona o llegim que hi ha un pal de fregar que s'ha fet viral pel seu èxit, ens influeix. I és que, vulguem o no, el necessitem i saber que hi ha al mercat un que val la pena ens farà anar a comprar-la, més encara si no implica un gran desemborsament.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

Ara mateix, pots trobar un pal de fregar d'alta qualitat que està sent un èxit entre els compradors a Leroy Merlin. Les opinions dels clients són favorables, sí que és veritat que et demanen que esperis uns quants usos per veure la seva gran funcionalitat, però, després, no te'n penediràs de la compra.

Un terra lluent a un baix preu

Quan vagis a Leroy Merlin no et quedis sense aquest pal de fregar. Com ja hem dit, ha aconseguit una gran fama pel resultat que obté a l'hora de la neteja. Però, també l'acompanya un preu econòmic, ja que pots emportar-te'l per tan sols 3,69 euros. Es tracta del pal de fregar de microfibres de la marca KH-7.

Has de tenir en compte que té una mida de 29 centímetres d'amplada. Quan el tinguis a casa, doncs, podràs aprofitar les seves tires de baieta de doble cara que ajuden a la neteja. En efecte, s'adhereixen a terra per complir dues funcions. D'una banda, aconsegueixen una neteja profunda i, alhora, deixen el terra eixut després d'absorbir els líquids que hi hagi.

Imatge de la fregona de microfibra
Has de tenir en compte que fa 29 cm d'amplada | Catalunya diari

És perfecta per a qualsevol superfície. La mateixa marca indica que pot ser usada als terres més delicats sense cap mena de problema. Així mateix, garanteix que pot retirar la brutícia, per molt complicat que sembli, gràcies al seu teixit.

Un altre punt a favor és que no pesa gaire, per la qual cosa serà més fàcil manejar-la sempre que no afegim pes a través del pal. També cal tenir en compte que, pel seu disseny, serà fàcil accedir a tots aquells racons que vulguem netejar.

Tingues el teu pal de fregar en tot moment

Ja tenim el pal de fregar, però deus estar d'acord que només amb ell no fem res. Hem d'ajuntar tot l'equip perquè la neteja sigui perfecta. D'altra banda, si ja estrenem pal de fregar, res millor que buscar tots els complements perquè també siguin nous.

1. Pal de Vileda

 

També a Leroy Merlin pots trobar aquest pal que serveix perquè el pal de fregar pugui funcionar correctament. Es tracta del pal universal característic vermell de la marca Vileda. Costa 5,20 euros i només està disponible a través de la pàgina web de la botiga.

Imatge del pal de fregona Vileda
Costa 5,20 euros i només està disponible a través de la pàgina web | Catalunya diari

Està fabricat amb alumini i té una alçada d'1,40 m. Això és important, ja que depenent del que mesuri ens sentirem més o menys còmodes. Depenent del que mesures, necessitaràs una alçada o una altra. Aquesta és perfecta per a gairebé tothom, però, tot i això, tingues en compte aquest aspecte.

2. Galleda de Mery

Si un pal de fregar presumeix de ser absorbent, això vol dir que hem de tenir a casa una galleda adequada. Aquesta ens ha d'ajudar a treure la major quantitat d'aigua possible perquè les passades següents continuïn eixugant el terra amb el mateix èxit.

Imatge de la galleda d'Amazon
A Amazon tens l'opció de galleda de la marca Mery que costa 26,32 euros | Catalunya diari

A Amazon tens aquesta opció de cub de la marca Mery que costa 26,32 euros. Podràs moure'l fàcilment, ja que té rodes a la part inferior. A més, compta amb subjecció per al pal i canalització per llençar l'aigua. De color gris i negre, té capacitat per a 14 litres. A més, té un escorredor automàtic que facilita aquesta acció.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp totalment GRATIS! Planifica les teves rentadores, les planxades i el forn per a estalviar!