Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Es produeix una fuita d'aigua a la zona de Nova Torredembarra

Es produeix una fuita d'aigua a la zona de Nova Torredembarra

L'incident s'ha produït al voltant de les 14.30 hores d'avui, divendres 2 d'agost, a l'encreuament entre l'antiga N-340 i el carrer dels Vernet

Es produeix una fuita d'aigua a la zona de Nova Torredembarra
Imatge de la fuita d'aigua que s'ha produït a la zona de Nova Torredembarra | Cedida
 

 

Aquest migdia s'ha produït una fuita d'aigua a la zona de Nova Torredembarra, l'aigua ha sortit disparada d'una canonada i ha arribat als 7 o 8 metres d'alçada. La Policia Local ha rebut un avís al voltant de dos quarts de tres del migdia d'aquest divendres, 2 d'agost, i l'incident ha tingut lloc a la cantonada  entre el carrer dels Vernet i l'antic pas de la carretera nacional N-340  de Nova Torredembarra. 

L'empresa encarregada del subministrament d'aigua a Torredembarra ha tallat el servei per poder-hi treballar

Fins al lloc dels fets s'hi ha desplaçat una patrulla de la Policia Local de Torredembarra que  ha enviat un avís a l'empresa Sorea, l'encarregada del subministrament d'aigua al municipi. Segons informa la Policia Local de Torredembarra, la clau de pas de la canonada s'hauria trencat i això hauria produït la fuita d'aigua. 

L'empresa Sorea ha enviat a uns operaris perquè arreglin la fuita i han tallat el subministrament d'aigua de la zona durant uns 30 minuts  per poder treballar. Tot plegat ha quedat en una breu anècdota. L'ajuntament de Torredembarra ha notificat als ciutadans de la zona l'incident a través de Twitter. 

També et pot interessar: