IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Fundació La Caixa facilita 1.627 ocupacions de serveis essencials a tota Espanya

L'entitat, a través del seu programa d'inserció sociolaboral Incorpora, implementarà feines essencials

Imatge del personal de neteja d'un hospital
La Fundació La Caixa facilitarà nous llocs de treball | Europa Press

La Fundació La Caixa ha facilitat 1.627 llocs de treball en tota Espanya per a serveis essencials davant la pandèmia del coronavirus, a través del seu programa d'inserció sociolaboral Incorpora, i 389 contractacions han estat a Catalunya.

La demanda de personal procedeix del sector sociosanitari, dels serveis de neteja, l'agrari, la recollida de la fruita i del comerç de productes essencials, especialment alimentaris, informa aquest dijous la fundació en un comunicat. Les 1.627 contractacions en tota Espanya han estat possibles gràcies a la xarxa de 406 entitats socials, que han aconseguit aquestes insercions sociolaborals a través de 948 empreses.

El director general de la Fundació Bancària La Caixa, Antoni Vila, ha destacat que el programa Incorpora està «donant resposta» a la demanda urgent de personal en serveis essencials i facilitant perfils que s'ajustin a les necessitats.

Implementen el teletreball per als tècnics d'inserció laboral

La crisi derivada de la pandèmia del coronavirus també ha obligat a adaptar al teletreball als 1.207 tècnics d'inserció sociolaboral d'Incorpora, per a mantenir la seva labor en l'atenció personalitzada als usuaris.

Aquest procés, ara a distància, inclou la prospecció d'empreses, el seguiment del procés de formació, l'acompanyament laboral, la solució de possibles conflictes que puguin sorgir en el marc de la relació laboral i el foment de l'adhesió de noves empreses al programa.

Incorpora va facilitar 36.803 llocs de treball a persones vulnerables al llarg de 2019, la qual cosa suposa un augment del 13% respecte als 32.609 de l'any anterior, gràcies a la implicació de 13.613 empreses en el projecte.


Comentaris

envia el comentari