Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
funeraria

Efuneraria, la primera funerària de Barcelona que funciona 100% en línia

Efuneraria, la primera funerària de Barcelona que funciona 100% en línia
funeraria
Un servei tradicional i digital, la proposta d’eFuneraria | Cedida

 

Efuneraria és la primera funerària en línia que hi ha a tota la ciutat de Barcelona. Un servei professional que barreja la millor atenció, primeres qualitats i serveis de tota mena en l’organització de sepelis, incineracions i inhumacions. Però tot això amb una gran particularitat, i és que tot es gestiona a través d’internet, al seu portal web.

Trucar per telèfon, compartir fotografies, veure l’actualitat o fins i tot matar el temps veient algun vídeo o mirant descomptes en botigues en línia. Són moltes les opcions que ofereix internet als usuaris, el que alhora està fent que apareguin nous models de negoci o que, fins i tot, els més antics es modernitzin per respondre a les necessitats actuals. Renovar-se o morir, que se sol dir. 

Part d’aquesta renovació implica també la creació de noves empreses que basin la seva activitat per complet en el terreny en línia. Així doncs, hem estat testimonis de la fundació i expansió d’autèntics gegants empresarials com la ja més que coneguda Amazon; però també veiem néixer altres propostes tan inesperades i, alhora, lògiques, que impacten. Aquí és on entra en joc eFuneraria, la primera funerària a barcelona que opera per complet a través d’internet.

Els serveis funeraris porten existint com a tal des de l’any 1759, quan Bucktrout, de Williamsburg, es va erigir com la primera casa funerària de la història. Una cosa que va començar amb la fabricació de taüts al segle XVIII, que va evolucionar fins a convertir-se en una indústria activa al segle XIX i que, des d’aleshores, ha anat mutant i millorant per fer més fàcil aquest trist procediment per a les famílies, fins a arribar al punt de convertir-se en un servei digitalitzat, pensat per oferir totes les comoditats possibles.

Un servei tradicional i digital, la proposta d’eFuneraria

L’empresa eFuneraria funciona a gran part del país, però ha aconseguit despuntar en territori barceloní en ser la primera funerària de la zona que treballa al complet a través d’internet. Les famílies que hagin de recórrer a aquest tipus de serveis, només necessiten accedir al seu portal web per informar-se sobre preus i obtenir tota classe d’ajuda per part de l’equip, a més de sol·licitar els procediments que considerin adients per al tractament del difunt.

Per començar, aquesta companyia estén els seus serveis funeraris a tota la regió. Abastant localitats com El Prat de Llobregat, Badalona, Montcada, Rubí, Viladecans, Terrassa, Mataró o Castelldefels. La seva finalitat és cobrir la major part del territori possible, atès que ofereixen una solució fàcil, còmoda i eficaç en tot moment.

S’adapten a les necessitats de Barcelona. I és que, com bé expliquen a la seva web, aquesta és una de les urbs més cosmopolites que hi ha a tota Espanya, cosa que es reflecteix en els funerals laics que s’hi celebren. Per això, no dubten a oferir un bon servei d’incineració, ja que és el procediment més sol·licitat pels clients. Així i tot, sempre estan disposats a escoltar fins a l’última necessitat i sol·licitud d’aquests, ja que volen que es compleixi al màxim amb els desitjos del difunt.

Així, a més d’oferir serveis d’inhumació i incineració, també s’encarreguen de realitzar els millors serveis de pompes fúnebres de la zona. Ho personalitzen tot a gust del consumidor, tenint en compte fins al més mínim detall per adaptar-se a les seves exigències de la millor manera possible i, per descomptat, informen de tot el relacionat amb tarifes i preus per evitar sorpreses desagradables. 

Tot el que necessites, també en sepelis

De fet, tot i que són els casos menys freqüents, també s’han especialitzat en l’organització i realització de sepelis a Barcelona, així com en el trasllat i repatriació en el cas d’haver mort persones pertanyents a altres llocs. Des del trasllat del cadàver fins a l’autorització sanitària necessària per a realitzar el moviment, s’encarreguen de tot, ajustant sempre el pressupost al màxim per oferir un servei econòmic, sense renunciar mai a les qualitats adequades. No s’ha de renunciar a això en un terreny com aquest.

A través de la web d’eFuneraria pots informar-te sobre tots els serveis que duen a terme, així com sol·licitar pressupostos o contactar amb l’equip per a respondre els dubtes més concrets que tinguis. La seva pàgina web és bastant accessible i fàcil de fer servir; en realitat no es triga ni un segon a realitzar qualsevol tràmit dins d’ella, fins i tot si el que vols és enviar flors a alguna família per una recent defunció.

Serveis de qualitat amb preus incomparables

Un servei molt tradicional, però modernitzat al màxim gràcies a les noves tecnologies. La signatura eFuneraria ha sabut adaptar-se als temps que corren amb una solució digital que ha demostrat ser molt més àgil i eficaç que les habituals, oferint a més una qualitat i uns preus als quals és difícil igualar. Com dèiem al començament, els temps canvien i també ho fan les necessitats.

Ara, que la immediatesa en cada servei és el que més es premia, aquest tipus de propostes són les que millor encaixen amb el consumidor actual. Per aquest motiu la satisfacció amb aquesta empresa és tan alta tant a Barcelona com a qualsevol altre punt de la geografia nacional.