Proposen una vaga de 3 dies als instituts i universitats catalanes quan es conegui la sentència de l'1-O

Es tracta de la resposta que prepara el Sindicat d'Estudiants (SE), anunciada aquest mateix dimecres

El Sindicat d'Estudiants (SE) proposa una vaga de tres dies un cop coneguda la sentència de l'1-O
El Sindicat d'Estudiants (SE) proposa una vaga de tres dies un cop coneguda la sentència de l'1-O | Cedida

El Sindicat d'Estudiants (SE) vol que els instituts i les universitats catalanes aturin completament les jornades lectives durant tres dies, un cop es conegui la sentència de l'1-O. Aquesta és la proposta del sindicat, anunciada durant aquest mateix dimarts, quan es compleixen dos anys de la celebració del referèndum independentista.

Una vaga general estudiantil de 72 hores

Així doncs, en el seu comunicat, el Sindicat d'Estudiants ha proposat la celebració d'una vaga general estudiantil de 72 hores que consistirà a fer mobilitzacions i dur a terme diverses accions a instituts i campus universitaris, durant el primer dia de vaga. Al segon hi haurà una manifestació estudiantil al matí. Finalment, al tercer, i últim dia, hi haurà una confluència d'estudiants i treballadors i treballadores en una vaga general amb manifestació unitària a la tarda.

Des del Sindicat d'Estudiants, asseguren que l'única manera de vèncer «és a través de la mobilització de masses i amb una estratègia combativa» aquesta ha de vincular la lluita «per la llibertat dels presos polítics, el retorn dels exiliats i la fi de la repressió franquista» amb la lluita «contra el règim que la genera».

També et pot interessar...


Comentaris
Josep
Muy bien. Ahí, manipulando la mente de los jóvenes para que no se respeten las decisiones judiciales. Los de derecho también irán a la huelga? ???

envia el comentari