Gabriel Rufián al Congrés durant el debat d'investidura de Sánchez

Gabriel Rufián comparteix una imatge del seu despatx al Congrés

El tuit ha generat controvèrsia entre els usuaris de les xarxes socials, que no han dubtat en criticar el diputat d’ERC

Gabriel Rufián continua sent notícia. El portaveu d’ERC ha entrat aquest dilluns al Congrés amb flors grogues, juntament amb els seus companys diputats, on es duria a terme el debat d’investidura. A més, també ha estat criticat a les xarxes socials per una falta d’ortografia en un tuit, fet que s’ha tornat a repetir aquest dimarts al matí per un altre motiu.

Rufián, criticat pel seu despatx al Congrés

El diputat d’ERC al Congrés  ha compartit al seu compte oficial de Twitter una imatge del seu despatx amb unes paraules que bé podrien referir-se al debat d’investidura al que ha assistit, però que molts usuaris de les xarxes socials han llegit amb un altre sentit: «Hem vingut aquí per dies com aquest».

A la fotografia que ha compartit Gabriel Rufián es pot observar l’escriptori del despatx que se li ha assignat, molt ben ordenat, elegant i amb unes cadires que semblen molt còmodes; a més a més, també s’intueix que hi ha una tauleta i, almenys, un sofà. Per tot aquest luxe, molts usuaris no han dubtat en tornar-lo a criticar amb missatges com: «Pel despatxet i la cadireta, sí ja ho sabíem», a qui un altre internauta respon: «I no t'oblidis del més important per ell: La pagueta!».

Hi ha diverses respostes d’altes persones que mencionen que cal recordar el sou que cobra per ser diputat al Congrés. Però també ressalten el treball que deu estar fent: «Fulls en blanc, ordre a la taula, només un bolígraf... ja veiem que treballes poc», paraules que també han generat interacció entre els usuaris de Twitter: «I un mapa indicant on seu, a veure si es perdrà pel camí...». «Tu a l’únic que vas és a fer el ridícul i a berenar. No expliquis contes, que et coneixem», entre d’altres.

També et pot interessar...