Imatge de Marta Torné, presentadora d''Eufòria' de TV3

El nou intent d''Eufòria' de TV3 per evitar les acusacions de plagi: el públic en xoc

Aquest divendres se celebra la gala 10 d'Eufòria i els concursants agafen el bou per les banyes

Els concursants d''Eufòria' estan escalfant motors per la gala que se celebrarà aquest divendres. Cada cop estan més a prop de la semifinal, on sis dels 16 concursants inicials lluitaran per endur-se la victòria d'aquesta temporada.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

La gala 9 va portar moltes sorpreses

La setmana anterior es va celebrar la gala 9 del concurs i Sofia va sortir com a la favorita de la setmana interpretant 'Let's get loud' de Jennifer López. Això li va proporcionar la immunitat durant dues gales més, el que significa que ha sigut la primera a entrar en la semifinal del programa.

Però no tot van ser alegries, perquè els concursants van haver d'acomiadar-se d'un company molt estimat. El Carlos no va aconseguir passar la prova amb la seva interpretació de 'Bad' del mític Michael Jackson. Una cançó que li va costar molta feina i esforç perquè era d'un nivell molt alt, tal com va dir el mateix concursant. 

Eufòria
La gala passada va haver-hi moments emotius i de tensió. | TV3

Gala 10 d''Eufòria': Plena de novetats

Els concursants restants ja estan llestos per la desena gala d''Eufòria' on els últims cinc competidors es faran amb el seu lloc a la semifinal d'aquesta temporada. La Carla, l'Elena, la Jim, la Paula, la Sofia i el Tomàs han informat la direcció que han preparat una sorpresa, per tant, el públic cada cop té més ganes de veure el que ens tenen preparats.

A més, per primera vegada seran els mateixos concursants els que decidiran com canvia el curs dels esdeveniments. Un fet que ens té a tots intrigats per veure quant de diferent serà aquesta gala.

Les actuacions de la Gala 10

No ens deixa de sorprendre el llistat d'actuacions que es duran a terme durant aquesta gala. Jim demostrarà la seva faceta més rockera amb 'It's my life' de Bon Jovi, l'Àlèxia representarà a Whitney Huston amb 'I wanna dance with somebody' i la Carla ens sorprendrà amb 'River deep, mountain high' de la mítica Céline Dior.

L'Elena cantarà 'Halo' de la reina Beyoncé. La Sofia representarà 'That's what i want' del raper Lil Nas X. La Paula ens portarà el grup valencià de ZOO amb 'Ventiladors' i el Tomàs recuperarà un clàssic de la música catalana, amb 'Paraules d'amor' de Joan Manuel Serrat.

Per tancar la nit, tindrem  l'actuació de la guanyadora de la passada edició d''Eufòria', la Mariona Escoda, que ens delectarà amb el seu nou single 'Al ritme que jo canto'.