Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Surtidor gasolina

Una de les gasolineres més famoses d'Espanya baixa 10 cèntims el preu dels carburants

Només cal un requisit per poder gaudir d'aquesta promoció

El preu dels carburants s'ha incrementat notablement en els darrers dies. Són molts els ciutadans espanyols que ja busquen les benzineres més barates per omplir els dipòsits dels seus vehicles. Repsol no pensa deixar passar l'oportunitat i rebaixarà 10 cèntims d'euro per litre el preu dels combustibles per mantenir la clientela.

Una mesura per ajudar els seus clients

Repsol té clar que l'increment del preu dels carburants és un handicap amb el qual ha de bregar fa dies. La companyia no està disposada a perdre res més. Per això ha decidit baixar 10 cèntims d'euro per litre el preu de tots els combustibles (gasolines, gasoils, gas natural vehicular i AutoGas).

La veritat és que no tots els clients particulars podran acollir-se a aquesta rebaixa. Només ho podran fer aquells que paguin a qualsevol de les seves més de 3300 estacions de servei espanyoles amb l'aplicació Waylet.

Segons un comunicat emès per la companyia, aquesta iniciativa estarà vigent fins al pròxim 18 d'abril, coincidint amb la Setmana Santa. Repsol sap molt bé que aquest cap de setmana és un dels períodes anuals amb més desplaçaments.

D'aquesta manera, Repsol busca «alleujar l'esforç econòmic dels seus clients quan reposen carburant en un entorn de pujades de preus provocat pel fort increment de les cotitzacions internacionals de les matèries primeres», assenyala a la nota.

10 cèntims menys gràcies a una aplicació mòbil

Els clients de Repsol que comptin amb l'esmentada aplicació o que s'hi donin d'alta ara comptaran amb un cupó de 10 cèntims d'euro per litre. Poden utilitzar-lo els particulars en els 15 dies següents.

Una mà plena de cèntims d'euro
Estalviar-se una mica de diners segur que agrada als clients | Mizianitka (Pixabay)

Aquest descompte serà vàlid per a qualsevol mena de carburant, sense import mínim i per un màxim de 60 litres per proveïment. Durant el període de vigència d'aquesta iniciativa i per cada operació de repostatge pagada amb l'aplicació, es rebrà un nou cupó, amb les mateixes condicions.

El descompte és compatible amb altres avantatges que ja ofereix l'aplicació Waylet als qui la fan servir. I és que compta amb una promoció de benvinguda a l'app per la qual s'acumula un saldo de tres cèntims per litre de carburant durant els primers sis mesos. També té una oferta per contractar la llum i el gas de Repsol.

Surtidor gasolina
El preu del carburant no para de pujar | Canva

 

Què és Waylet?

El 2017 es va llançar aquesta aplicació de pagament líder a Espanya. Actualment té més de tres milions d'usuaris registrats. Aquesta app permet pagar a qualsevol de les estacions de servei de Repsol amb diferents funcionalitats.

De fet, gràcies a ella es pot proveir sense passar per caixa, gestionar la recàrrega del vehicle elèctric, pagar des del teu mòbil sense contacte de forma ràpida i segura. A més, també es pot pagar l'estacionament regulat a més de 22 localitats.

Més de 4000 comerços estan adherits al pagament amb Waylet. El Corte Inglés, Burger King, Paradores, First Stop, La Casa de les Carcasses, Federòptics o Petuluku en són només alguns.

Persona manipulant un telèfon mòbil.
Gràcies a l'app de Waylet els usuaris de Repsol podran ficar gasolina més barata | Arxiu

Aquesta app a més ofereix la possibilitat de compensar les emissions de CO2 del combustible proveït. És una opció de caràcter voluntari i cada cop que el client decideix compensar la companyia col·labora amb la mateixa quantitat.

El Pla Estratègic de Repsol 2021-2025 aspira a comptar amb vuit milions de clients 100% digitals. Tot apunta que si la companyia segueix en aquesta línia podria aconseguir-ho en els pròxims anys.