Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Sushi

La famosa influencer que ha obert un nou restaurant a Barcelona

Es tracta d'un local de menjar asiàtic

Com és habitual, les persones que es dediquen a les xarxes socials, ens tenen acostumats a crear expectatives davant els projectes que es porten entre mans.

Laura Escanes, ja feia un temps que ens feia dentetes davant d'un projecte secret que estava realitzant. De què es tracta? Doncs de l'obertura d'un restaurant. 

Així, la influencer catalana s'ha embarcat en un nou negoci que, per a les persones amants del sushi serà tota una delícia.

'El Tigre' és el nom del local

Escanes, juntament amb un amic seu, han obert un establiment de gastronomia asiàtica al centre de Barcelona.

'El Tigre' és el nom escollit pel restaurant de menjar japonès de la parella de Risto Mejide, situat al Passatge Mercantil 1, de la ciutat comtal. 

«El resum és que hem obert un restaurant a Barcelona, un restaurant Japonès que es diu Tigre i està boníssim», explicava l'empresària a través dels seus 'stories' d'Instagram.

Afegint, «jo moro de ganes de poder gaudir-ho perquè no ho estic gaudint en estar tant de temps aquí, però si sou de Barcelona o voltants heu d'anar a provar-ho si us plau perquè crec que us encantarà».

A més, Escanes ha parlat sobre com va sorgir el projecte, ja que un dels seus millors amics s'ha dedicat gairebé tota la vida al món de la restauració. I tenien l'«espineta» de fer alguna cosa junts. 

L'escriptora, la qual disposa de 1,7 milions de seguidors al seu compte d'Instagram, els animava que anessin a provar els plats que ofereix el seu nou local i que «Tant de bo es converteixi en un lloc per anar-hi i tenir records amb la vostra gent». 

Laura Escanes
La influencer obre el seu propi restaurant a Barcelona. | EP

No és l'única influencer que s'ha convertit en empresària

La, també, influencer Aida Domenech, coneguda popularment com a 'Dulceida', també és una empresària exitosa.

La catalana ha constituït diversos negocis com: 'Dulce Week End SL', el qual es tracta d'un festival que reuneix marques, influencers i cantants i la seva pròpia marca de peces de roba 'DulceidaShop'.

En últim lloc, i la més destacable està 'In Management', la seva agència de representació, en la que representa a altres vips.