Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de Vladímir Putin i un bombardeig a Ucraïna

Putin envia el missatge més demolidor sobre els seus plans

Putin ofereix el seu discurs més agressiu des que comencés la guerra d'Ucraïna

El president rus Vladímir Putin segueix en l'afany d'acabar amb el govern ucraïnès, malgrat que s'ho estan posant francament difícil. L'ofensiva russa no està sortint com esperava i cada cop sorgeixen més dubtes sobre si podrà enderrocar el govern de Zelensky.

A les darreres hores, hem vist un Putin més agressiu que mai en el seu discurs. Posa el focus en què no recolzen l'acció militar del seu govern. I és que s'ha dirigit als traïdors de Rússia, els que van contra el discurs oficial del Kremlin.

Primer pla de Vladimir Putin.
Vladímir Putin ha donat el missatge més dur durant el temps que portem de guerra | GTRES

La televisió pública russa va emetre dimecres a la nit un fragment d'un discurs del president en una reunió amb alts càrrecs del seu propi gabinet.

A l'extracte del seu discurs que ha sortit a la llum podem veure, en poc més de dos minuts, un Putin molt indignat. Aquest mostra un menyspreu total cap als dissidents o els que pensen que Rússia ja no té futur després de l'acció militar del seu govern.

Vladímir Putin envia el missatge més dur des de l'inici de la guerra

Sobre els russos que critiquen durament la invasió d'Ucraïna o retreuen les decisions del govern, Putin els qualifica de traïdors al país. Utilitza un llenguatge contundent i despectiu, a més de referir-se a aquestes persones com a «gent disposada a aliar-se amb els enemics del país per destruir-lo», diu en aquest vídeo.

Per si no n'hi hagués prou, afirma que als compatriotes que critiquen la invasió «els russos sabran com ocupar-se'n». I serà gràcies a «l'autopurificació de la societat», per assenyalar els enemics de Rússia com a escòria amb què cal acabar.

Putin.
Vladímir Putin té molt clara la seva ofensiva militar a Ucraïna | Europa Press

«Qualsevol, i en especial el poble rus, podrà distingir els autèntics patriotes dels traïdors, i simplement els escopirà com si fossin una mosca que ha entrat a la seva boca. Estic convençut que aquesta necessària i natural autopurificació de la societat enfortirà el nostre país», exposa.

És significativa la dura repressió que Putin imposa als ciutadans russos, als quals impedeix manifestar-se lliurement. Qualsevol persona que faci públic el seu rebuig a la invasió del seu govern a Ucraïna és detingut al cap de pocs segons.

El demolidor discurs de Putin que aterreix gran part de Rússia

En el seu discurs, Vladímir Putin també critica les dones, i aquells que mantenen qualsevol mena de relació amb Occident.

«Per descomptat que ells (Occident) apostaran per l'anomenada cinquena columna. Pels traïdors nacionals. Per aquells que guanyen diners aquí, amb nosaltres, però hi viuen. I viuen (fora) no en el sentit geogràfic, sinó segons el seu pensament, segons la seva consciència d'esclaus. Jo no jutjo aquells que tenen una vila a Miami o a la Ribera francesa. Els que no poden viure sense el foie gras, les ostres o les anomenades llibertats de gènere», comença el seu agressiu discurs.

«Occident està intentant dividir la nostra societat»

«Aquestes persones estan disposades a vendre la seva pròpia mare. Encara que només sigui perquè els permetin seure al vestíbul de la casta més elevada. Volen ser com ella i imitar-la en tots els sentits», prossegueix el dur missatge de Putin als seus.

Conflicte Rússia Ucraïna
Rússia està fent que la població ucraïnesa estigui vivint un autèntic malson | Europa Press

Finalment, Putin afirma que «Occident està intentant dividir la nostra societat, està especulant amb les nostres baixes i les conseqüències socioeconòmiques de les sancions».

«Està provocant una confrontació civil a Rússia i utilitzant aquesta cinquena columna per aconseguir aquest objectiu. I hi ha un sol objectiu, del qual ja he parlat, la destrucció de Rússia», finalitza el seu discurs.