Cinta dels Mossos barrant el pas a la carretera d'accés al congost de Mont-rebei per una esllavissada de roques, el 17 de juny de 2019

Indemnitzen la família de la conductora que va morir esclafada per una roca a la C-17

La víctima era una veïna d'Aiguafreda de 29 anys i el sinistre va tenir lloc a Tagamanent

La Generalitat indemnitzarà amb 380.000 euros la família de la conductora que va morir  el 29 de setembre del 2016  a la carretera C-17 en ser esclafada per una roca  que va caure d'un marge pròxim a la carretera, segons han informat fonts de la defensa de la víctima.

Una roca va esclafar el vehicle de la jove

Els fets van tenir lloc a l'altura del quilòmetre 38,5 de la via, en terme municipal de Tagamanent (Vallès Oriental) quan una roca de grans dimensions va impactar sobre el vehicle de la víctima, una veïna d'Aiguafreda (Vallès Oriental) de 29 anys. El cotxe accidentat va sortir de la via i va acabar bolcant a la mitjana de l'autovia.

Les mateixes fonts han indicat que la quantitat que pagarà l'asseguradora de  la Generalitat indemnitza els danys morals ocasionats als familiars de la víctima i els danys físics que va patir la seva mare, que viatjava al mateix vehicle i va ser traslladada a l'Hospital de Granollers.

Pocs dies després d’aquesta tràgica mort, es van registrar nous despreniments de roques en aquesta carretera i, un mes més tard, els usuaris de la via, que uneix Vic amb Barcelona, van dir prou i van crear una plataforma per exigir millores. La seva primera mobilització va aplegar més de 300 persones que van tallar la carretera a Aiguafreda amb crits de 'puta C-17', mentre que el seu portaveu va assegurar en el seu moment que la carretera és «un problema de país» i exigia millores per evitar nous accidents.

També et pot interessar...